Вход
София
Времето в София 11 o C

СКАНДАЛ: Румен Радев изхвърли академиците от шествието на 24 май - президентът смени преподавателите с Корнелия Нинова. Ректорът на Софийския с гневен протест срещу поругаването на празника

СКАНДАЛ: Румен Радев изхвърли академиците от шествието на 24 май - президентът смени преподавателите с Корнелия Нинова. Ректорът на Софийския с гневен протест срещу поругаването на празника

на 24.05.2019
247311
80
СКАНДАЛ: Румен Радев изхвърли академиците от шествието на 24 май - президентът смени преподавателите с Корнелия Нинова. Ректорът на Софийския с гневен протест срещу поругаването на празника
Автор: ПИК
24.05.2019
80
247311

Жесток скандал се развихря навръх 24 май покрай амбициите на президента Румен Радев да си прави пиар от всеки възможен повод, дори светия ден на българската азбука. Държавният глава изхвърли от празника академичната общност за сметка на политиците, които бяха на първия ред до него. Радев превърна в предизборен митинг на БСП шествието по повод 24 май, крачейки редом с Корнелия Нинова и окончателно показа тежката си зависимост от червените. 

Действията му бяха последвани от гневна декларация от страна на проф. Анастас Герджиков, ректор на Софийския университет "Св. Климент Охридски". По традиция именно от с академично тържество в аулата се отбелязва 24 май и преди Радев да стане президент, именно преподавателите бяха на първо място в шествието.  

"Всички усещаме дълбоко в себе си, че културата и духовността са най-човешко, това, което никой не може да ни даде наготово или да ни отнеме насила. Нека всеки ден да е празник на духа и на човешкото в нас, на красивото и възвишеното. Безобразието се превръща в традиция", отбелязва професорът. 

По думите му повечето политици просто никога преди да станат такива не са участвали в шествието и затова не знаят традиционния ред.

"Винаги традиционният ред е бил следният, най-отпред върви българското духовенство, след него вървим ние, а после цялото българско гражданство, което обича светлият празник“, каза проф. Анастас Герджиков.

Агенция ПИК научи, че именно по искане от страна на протокола на Румен Радев преди две години редът е бил сменен. Така вместо шествието да спира пред СУ и да бъде поведено от академиците, то се се води от бившия летец, който няма нищо общо с науката.

Софиянци също помнят отлично, че преди той да се приземи в президентството, именно академичната общоност беше тази, която заставаше начело на шествието, а след това гражданите и политиците. Такъв беше и редът при всички останали президенти до сега, но не и при Радев, който реши да отритне академиците от шествието на 24 май и да вземе под ръка Корнелия Нинова, с която да опорочи тотално празника.

Сподели:
Напиши коментар »
(80)
1
Какво правят там разни Русофили?
2
На този дълго време има да му берем срама! "Пази Боже сляпо да прогледа"...това няма да прогледне никога! На тях им харесва да са слепи!
3
Пак лъжи.Май сте кьорави ,та не виждате и другите политически лица.Изрезки и голословене !
4
Решетников и Гуняев трябва да водят шествието,а Импексова и Идиотова да им правят свирки.
5
Щом,Автора е ПИК,разбирай Гьобелс
6
Що не се опиташ да прочетеш поне, че ПИК цитират Ректора! Злобата май ви пречи и да четете!
7
Скалани долни комуняги!
8
kornelia.go.vodi.za.nosa.sram.i.pozor.za.partiata
9
kornelia.go.vodi.za.nosa.sram.i.pozor.za.partiata
10
Аз ли съм кьорав или там е и другарката Фъндъкова , а оная с цайсите не е ли вънкашната министерка .Като ги видя тия двете ми се Д0сира
11
Бойко извади го да пръдна
12
Селяните са все по-малко. Да са ни живи и здрави, че като ходим из България, една педя необработена родна земя не виждаме. Но селяндурщината расте, като на кирлив мъж рогата. Наглата селяндурщина днес се изсипа като диария на площада, заради пустите му 10 минути по телевизора. Духовните хора, пазители на традицията на Празника, бяха избутани.
13
На сегашното служебно правителство, което се задава само Богомил Бонев трябва да е служебен премиер.Такива мекотели, като Герджиков не вършат работа.Бонев ще свърши работа,....!!!!!!
14
Правилно ги е изгонил старците. А след 26.05. да изгони и всички калинки на ГРОБ!
15
отговор на коментар
Така ще е докато птеродактилът Деса не стане академик!
16
МАДУРАДЕВ е тежко зависим не само от Нинова /чети - Решетников/, а и чисто и просто от Деската.
17
А Корнела като каква се явява там?
18
Радев се надявахме да е Президента на народа но уви той само сее омраза и комплекси. Не обединява а все пътува с жена си на разходки и после се упражнява че ГЕРБ са му виновни.
19
ФАТМАКА И КУРАБИЯТА СА ПРОСВЕТНИЦИТЕ НА НАРОДА. ЕДИНИЯ СРИЧА, ДРУГИЯ ПЛЮЕ И ДВАМАТА НАЙ- МНОГО ОБИЧАТ ДА ЛЪЖАТ!
20
отговор на коментар
"Другарката Фандъкова" е учителка и има защо да е там,а външната министърка я няма на снимката.Сложи си очила! Корнелия като каква е на първо място?!
21
Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. Военна кариера: 2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево; 2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили; 2014 – 2016 г. – командир на Военновъздушните сили. Считано от 30 юни 2014 г., бригаден генерал Радев е освободен от длъжността „заместник-командир на Военновъздушните сили“, назначен за „командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание „генерал-майор“ (президентски указ № 94 от 28 април 2014). Летателна информация: Летец-пилот I-ви клас. Летателен стаж на L-29, L-39 и изтребители УТИМиг-15, Миг-17, Миг-21, Миг-29, F-15, F-16, F/A-18 Hornet, Eurofighter Typhoon, SAAB Gripen. Пролетени над 1400 часа. През 2014 г. организира авиационно шоу „Това сме ние!“ и лично изпълнява с Миг-29 фигурите от висшия пилотаж „Камбана“ и „Кобра“. Семейство: Радев се развежда през 2014 г. с първата си съпруга Гинка, от брака с която има две деца – Дарина (2001) и Георги (2003). От 2016 г. има втори брак с Десислава Генчева, от който има доведен син. На 13.11.2016 г. печели президентските избори срещу майката на нацията г-жа Цецка Цачева с резултат 2 063 032 гласа срещу 1 256 480 гласа. ---------------
22
Външната мисирка е там сложи си очила а Борисов е член на БКП от 1978година сиреч комунист и затова не е там
23
Бил е твърде млад и зелен , на 19 години,когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, служил е в НШЗО „Христо Ботев“ гр. Плевен. Там където са служили всички синове и внуци на враговете на народната власт. Kандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Тарашил е пазарджиите в „Илиенци“. Година по късно Caмоковеца откупува Tиквата от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взривена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата има опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. Тази длъжност е откупена с 400 000 евра, дадени от Сретен Йосич. Тиквата и до днес не е върнал парите и нощите са му тревожни. Не само , че не е върнал парите на кредитора си, но го е предал на Холандските власти. Това навсякъде по света се наказва с оловни ордени и медали. Tиквата е учил задочно във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
24
отговор на коментар
Ами ти си отвори зъркелите.Тая най в десно е гужа министерката, по мое време учителките им викахме "другарке" затова се обърнах така към градоначалничката
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Комунисти смотсни яжте им лай...ната на КУР...ЙО.МУН. Сладки са, За десерт за 26.05. Само с това ще си останете
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
С това тия двамата показват идиотията си простотията си. Смръдливци смотани.И за БСП става дума.
29
Да разбрахме че Бойко Борисов няма нищо общо с науката и е какъв ли не според другаря 21 и 23. Няма да споря за интелектуалните качества на Радев но защо 24 май бе ПРИВАТИЗИРАН от ПРОТОКОЛА и ОХРАНАТА му и хората трябва да бъдат проверявани за да бъдат допуснати до ТЕХНИ ВЕЛИЧЕСТВА. Бойко може да е всякакъв но се движи свободно сред народа и не го притеснява НАРОДНАТА ЛЮБОВ. Другари КОМУНИСТИ миналата година агента на КГБ именуващ се Патриарх на Русия ни унижи като народ сега на ред бяхте вие
30
Свинята Нинова води на каишка Помияр Радев!Хипопотам Йотова му е седнала на врата,за това няма военна стойка и ходи прегърбен от тежестта на зависимостите!"Ако Радев все пак излезе с подкрепа на БСП в събота, Борисов този път ще се съгласи за масови протести срещу него и ще изкара ГЕРБ-София пред президентството",след това чл.103 и на кръстопът на село или на Военен съд!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
На първия ред освен ГЕНЕРАЛ РАДЕВ виждам и фанДУПКОВА и ДРУГАРКАТА Ъъъъъъъъ, така, че НИКОЙ на никого не е пречил, да се включи в шествието.По-добре ПИТАЙТЕ ТИКВАТА, КЪДЕ СЕ СПОТАЙВА на НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК.Защо ИЗЧЕЗНА? За кой ли път МИШКУВА?!
33
Курна Импексова и Румен Наглия ли ще ни водят към духовноста и просвещението!Позор!Къде са учителите,професорите,преподавателите,духовниците?То бива ,бива,но да присвоиш светлия празник c червено предизборно мероприятие е гьонсуратлък.То бай Тошо не е водил шествие,та тия.Е стоял на трибуната,но участниците в шествието са били учители,ученици,отличници,заслужители деятели на културата.Но сега пародията е пълна свинщина ,някаква болшевишката агитка от компрометирани лица.
34
отговор на коментар
Ами чукча писател а не читател....Ха,ха
35
Ако е нужно ще си поръчат икони с техните ликове, вместо тези на светите братя. Отново нямат мярка. Кои сте вие-дейци на просветата или културата. Творци, съзидатели? Кои? Вие сте просто неуспяли политици.
36
"Пази Боже, сляпо да прогледне" - е самобитна нашенска поговорка, която заклеймява човека, издигнал се по волята на случайността, самозабравил се, отричайки се от своята същност и отдаден на високомерие, алчност и егоизъм.
37
Голяма червена простащина залива всички форуми!Клонинги на Нинова и Йончева,повтарящи като папагали едни мантри написани от тъпи и неграмотни ДС пенсионери!Бойко е многократно по-интелигентен,хабилитиран е,но не парадира с това!По делата се познава кой става и кой не!Може и да се пените тролчета червени,това Ви е професията,за това сте се наели!Дано всичката помия,която изливате за пари,да не Ви оставя да спите спокойно!Дано всяка лъжа Ви донесе пъпка,а на всеки лев за тролене с цирей да се обзаведете!За парата продавате си душата,това не се прощава никуму!Амин!
38
Хак ни е, Ботуш Каишев, баба Корнеляна и Наляна Идиотова - излъчват интелект колкото червеногъзест павиан!
39
Много се извинявам ама бързах за кръчмата че ми се ядеше шкембе чорба много, и топло джоланче с шербет и баклава, за това ги прередих всичките пък и Деса талпата пак бързаше за мола.
40
отговор на коментар
Как Калинке , що неидеш да се какнеш!Не дей чака 26.05 , бегай още сега , щото после ще е късно!
41
Не знаех да днес че ПРИВАТИЗАТОРКАТА на "Техноимпекс" е толкова "виден" учен и е на челно място на празника на буквите и българското образование!?!?Сигурно чете лекции как се приватизира и как от СДС се става кадър на БСП? Или как се става шеФ на БСП с/у 20 каймета??ИЗЛАГАЦИЯ! А селянина с опинците-просто не ми стигат думи за да изразя отвращението си!!1
42
отговор на коментар
Боклуците са един до друг на първия ред на манифистацията.
43
Биографията на Фатмака я знаем,но сега е президент и се оценяват действията му.Да отмени ,да отнеме празника на Алма Матер и да се нататрузи за показнаност говори за грандоманщина,селяния,дори простащина,и че образованието няма нищо общо с интелекта и възспитанието.Днес не е политически празник,няма нужда от физиономията му,наред с интригантката Лъжа.Днес се показва уважение към науката,писмеността и културата и техните представители.Не е толкова необичайно ,че Фандъкова е там,,тя е кмет на София,но партиен лидер осран отвсякъде е нахално.
44
Единия "генерал-взводен командир", а другия завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец.Това е "елита" на булгаристан, ПОДКРЕПЯН от МАЛОУМНИ и КРАДЛИВИ CBИНЕ.
45
Имам познат служил в НШЗО преди 1980 година.Имаше чин младши лейтенант от запаса.Родителите му не бяха врагове на народа.
46
това е охранителя на Нинова ...има го и на двете снимки ..забележете как е и на първата снимка наднича зад нея на около 2 метра е от Нинова...довела си е и охрана ..щот от лъжи ..така е..ставаш параноик..
47
от Мизия е казва се казва се Любо ..държеше кръчма в града
48
Тъ'пан' ара Не-до-дял-ко цял ден ла'йно' мет'става, и уси' ра празника, дебе'лото го' ведо.
49
ЧЕТЕТЕ ПОСТОВЕТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ„ДЕБИЛИ“ И СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВИ ЩЕ ГИ ВЪРШАТ АКО ДОЍДАТ НА ВЛАСТ.
50
отговор на коментар
Е,ПЕНЯ ТИ ИЗБИ ОТ ЗЛОБА.ЧЕ СЕ УДАВИШ БЕ .ПО-ПОЛЕКА.ГОЛЕМА СИ СМЕШКА!!!!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Ха, ха, ха, пълна безпомощност, безсилие и простотия лъха от поредното издихание на сайбийчето на сайтчето-кенефче ПИК, мозъчето му е сковано от страх и ужас ,че суджука му се изплъзва и вече го е ударил на ангро, като не подбира в злобата и цинизма си нищо, само и само да запази нужната,подхвърлена дажба с която да си пълни гушката! За негово съжаление авантата е вече накрая и пак ще трябва да целува ничия ръка или нещо по-голямо ,за да поддържа формата на бузките!
53
Върви Народе заблудени, на майка си в гъза върви и пак червени фашисти да те грабят, с овации си избери.
54
А Ева Майдел е също там - най-вляво на долната снимка. Другите поне не са кандидати за ЕП.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Свинята Нинова се обадила на Радев и го помолила да даде рамо на БСП. Радев отказал,защото е "посъветван"...
60
Един бивш гърбав министър нарече академиците феодални старци,а един министър председател назначи духовенството на държавна заплата. Толкова за ерархкята. Мъчно ми е за СУ в какво се превърна през последните 20 год.
61
Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g
62
На гейберастките посерковци да им кажа кой кой е отдясно наляво на снимкита - външното недоразумение, крадливото Фъндъче, следва ГЕНЕРАЛНАТА ДИРЕКТОРКА НА ЮНОСКО /лаладжиите това изобщо не са го забелзали/, Румен Радев, вицепрезидентката, следващият не мога да го позная, Корнелия Нинова, представител на Българската православна църква, мивистърът на образованието. Е, няма го Тиквоча, но той избяга в европата да забавлява цървуляците от ЕНП
63
Деса Културата.Та нали нейната фондация се ръга и меси във образователната ни система и организира състезания за правилен правопис и т.н.Тя има ако се гледа повече заслуги и от Фатмака и от Курнито.
64
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
65
ПроЗ шапкар знаещ само устава на БКП начело !!! Срам и позор !!!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
То е ясно, че Имперска трябваше със бившата кучка на СС Момата Ел Йо, отдавна да са в сливенския затвор, на ситно нарязани краставици. По интересно е, че импексовата БСПдирастия, водена от Румен Пъпката, Импексовата Барсала и бившата кучка на СС Момата, си присвои всички празници. Най мързеливите, най крадливите и най глупавите са начело на 1ви и 24ти Май. А на 8ми Март от червени БСПеерсасти и Корвети, не можем да се вредим. .............................................................................. Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносници, докоснечели дори за тъпкачите на жените си!!
68
Не мисля, че хомосексуалисти като А. Герджиков и Кр. Вълчев, чифути като Валери Колев и Румяна Коларова, вампири и дуностници като Антон Дончев или Михаил Неделчев, соросоиди и пруститутки като Миглена Николчина или Ана Кръстева, си заслужава да правят предизборна кампания за ГРОБ. Да се щибът в газът по случай светлия празник и ха сиктер! Бил му го отнел президента на епелираното розаво пруститоиращо хомопръсенце дето си въртипод упащието като изоглавено Πapдялκο и баща му пак Πapдялκο – оня халвтуръджиьята, дето скоро ше запълни трапа, и си отива безславно след чедото му продаде газът му на една диващка, мафьоцка, простащка, чуждопоклонна и кръдлива партия от улигофрени за улигофрени Герб и ,че бъде запомнен единствено с газолизаничеството си. Всички гербаджий са изрути, диваци, улигофрени на квадрат, отпадъци, кръци, предстъптници, хора без колтура правно съзнание и морал, взети от улицата за слуги на германците и заслужаващи крематориум! ДА!
69
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
70
Бе тоз Радев ша доди едно рядко...
71
Защо бе хора? Защо? Защо гласувахте за този каун?
72
защото не желаем тези гадове да се доближават до властта! Аз, жена ми, сина ми , дъщеря ми, тъста и тъщата, майка ми и баща ми, съпругата на сина ми и приятелят на дъщеря ми ще гласуваме за ГЕПБ- квадратче номер 12!
73
отговор на коментар
АКО,ИСКАШ ГЛАСУВАЙ ЗА АРМЕНСКИЯ ПОП!!!!!!!!!!!!САМО НЕ ЗАНИМАВАЙ ХОРАТАТ!!!!!!!!!!!!
74
отговор на коментар
Ей кондом, стига си бълвал пропаганда! Всички много добре знаем как е постигнал това Радев! Забрави да споменеш че е бил делегат на конгрес на БКП като курсант в Долна Митрополия! Нещо да добавиш?!
75
отговор на коментар
А той може ли да чете?
76
Този селяндур не е за тази работа. Как ще го издържим ощe толкова време. Физиономията му е на прост човек, а събрани на едно място с втората му жена са потресаваща гледка. Вече се съмнявам, че този въобще е летял някога на боен самолет....
77
Поредното посредствено недоразумение , сега в президентството .
78
Не случайно в българската армия редовите военослужащи са въвели прозвището фатмак за някои тъпи командири с малко гънки в мозъка. А сега нека някой каже, че ректора не е прав имайки в предвид наш Мунчо.
79
отговор на коментар
Е, и? Остава си само една нискочела фуражка, която хабер си няма от думите "духовност" и "просвета". С простотията си, заедно с другарката Корнелия да изчезва от лицето на България!
80
До № 23 - След като смятате, че Радев е тясно свързан с науката и културата, що не научи втората първа дама на правопис. Непрекъснато се изявява по форумите с писания, които са с правописни грешки.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21846
архив

Изпращайки колежка Сийка до дома, Ники разбра как ще свърши вечерта по надписите в асансьора....

няма нови новини
Днес: 255
hot
най-четени новини в момента
сега
2674
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x