СКАНДАЛ! Съдия за колегите си от спецсъда: Убий гадината! (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

СКАНДАЛ! Съдия за колегите си от спецсъда: Убий гадината! (СНИМКИ)

316013
на 15.02.2022
СКАНДАЛ! Съдия за колегите си от спецсъда: Убий гадината! (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вижте и запомнете това лице!

препоръчано

Запомнете го, защото това лице е съдия. Български съдия и въздава правосъдие. Това лице е съдия в Софийски районен съд. Много се интересува от административно право и очевидно ненавижда колегите си от специализираните органи на правосъдието – съдии, прокурори и следователи. Ненавижда ги, защото тези магистрати се изправят срещу мафията, срещу организирани престъпни групи и терористи. Спецправосъдието разследва и спонсорите на ГМО-политическите проекти като „Да(й), България“ и „Продължаваме ПОДмяната“. 

Това лице, което ненавижда колегите си магистрати от „Спеца“, се изцвъкало във фейсбук и рекло – „Убий гадината!“. По адрес на живи хора, които имат семейства, имат родители, имат деца. Хора като всички нас. Хора, които от месеци са подложени на зверски натиск и тормоз, защото са се изправили лице в лице срещу убийци, рекетьори, наркобосове, терористи. Мъже и жени, които са разследвали едни от най-богатите българи, изправили са на съд мнозина от тях, едни са осъдили, други оправдали. Но заради това, че са се съгласили да работят в името на държавата и народа си, от години са преследвани от джендъри и всевъзможни наемници, действащи по команда на „клиентите“ на спецправосъдието.

Ето само малка част от основанията, които са залегнали в Етичния кодекс на българските магистрати:

Поведението на магистрата в обществото трябва да се основава на добри обноски и добро държание, а в обществените и служебни контакти той трябва да бъде учтив и любезен;

Колегиалните отношения между магистратите и служителите в съдебната система, независимо от мястото на служебната йерархия, трябва да се основават на взаимно уважение и толерантност чрез въздържане от всякакво поведение, което вреди на репутацията на органите на съдебната власт;

С личното си поведение, и чувство за отговорност в служебната и извънслужебната си дейност, магистратът трябва да дава пример за висок морал и почтеност;

Магистратът следва да се въздържа от всякакви действия, които биха могли да компрометират честта му в професията и обществото;

Магистратът трябва да е с безукорна репутация;

Магистратът трябва да е последователен и неотклонен при спазването на правните и етични норми;

Кой трябва да предприеме действия срещу позорното поведение на съдията Васил Крумов Петров:

Висшият съдебен съвет осъществява цялостен контрол по прилагането и спазването на Етичния кодекс и периодично предприема действия за обновяване и актуализиране на предвидените с него правила. 

Комисията по професионална етика към Висшия съдебен съвет и комисиите за професионална етика към органите на съдебната власт осъществяват пряк и непосредствен контрол по прилагането и спазването на Етичния кодекс. 

Професионалните сдружения на магистратите предприемат предвидените в уставите им действия при всеки констатиран случай на допуснато нарушение на настоящите етични правила за поведение.

Политизираният Съюз на съдиите в България - на съдиите, лобисти на адвокатски кантори, отново ще мълчат или най-нагло ще атакуват ПИК, че е разкрил позорния акт на един съдия, не срещу други, а срещу негови колеги.

Вижте и запомнете това лице – това лице е „промяната“. Това лице, ако има власт, ще беси по уличните стълбове, без съд и присъда. Това лице е български магистрат, който ако все още е останало нещо от Конституцията и законите, още днес трябва да бъде изхвърлен от съдебната система. Защото, ако то има власт, ще убива!

Вижте и запомнете и тази, която коментира радостно - същата - Анелия Щерева. И тя е съдия. Съдия в Софийски градски съд, в който членовете на ССБ царуват и пируват. Съдията Щерева стана известна с това, че заради загрижеността й за кръвното на сръбски наркотрафикант, търсен от САЩ, миналата година го прати в болница, а той изчезна. Сега си обяснете и защо лица като Крумов и Щерева са радостни, че мафията ликвидира най-големия си враг - спецправосъдието.

Либералният фашизъм е тук и това е неговото лице!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с нова среща в София - стяга редиците в Младост (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с нова среща в София - стяга редиците в "Младост" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК