Вход
София
Времето в София 7 o C

СКАНДАЛ ТРЕСЕ БСП! Ангел Найденов пред ПИК: Нинова превръща „Дума“ в партийно дадзибао - от сутрин до вечер да обясняват колко е велика тя

СКАНДАЛ ТРЕСЕ БСП! Ангел Найденов пред ПИК: Нинова превръща „Дума“ в партийно дадзибао - от сутрин до вечер да обясняват колко е велика тя

на 11.10.2018
117479
29
СКАНДАЛ ТРЕСЕ БСП! Ангел Найденов пред ПИК: Нинова превръща „Дума“ в партийно дадзибао - от сутрин до вечер да обясняват колко е велика тя
Автор: ПИК
11.10.2018
29
117479

Петдесет знакови имена на социалисти и членове на Националния съвет на БСП атакуват решението на Изпълнителното бюро да замени главния редактор на партийния вестник „Дума“ Таня Джаджева с Йордан Мичев. Документът е подготвен от евродепутата Георги Пирински и журналистката Велислава Дърева. Сред положилите подписа си са още Красимир Янков, Костадин Паскалев, Дора Янкова, Георги Гергов, Румен Овчаров, Михаил Миков, Румен Гечев, Атанас Мерджанов, Ангел Найденов, Георги Божинов, Петър Мутафчиев. 

РЕЗИЛ ЗА БСП! Дългове към държавата препънаха телевизията на Корнелия Нинова

РЕЗИЛ ЗА БСП! Дългове към държавата препънаха телевизията на Корнелия Нинова

Липсващ документ от Националната агенция по приходите...

на 02.10.2018

- Г-н Найденов, вашето име фигурира сред подписката, инициирана от евродепутата Георги Пирински, във връзка със ситуацията около в. „Дума“. Това напрежение и противоречие между Националния съвет и Изпълнителното бюро ли е, или е персонален проблем между Таня Джаджева и заменилия я Йордан Мичев?

- Става дума за това, че без каквото и да е информиране на Националния съвет и без съдържателни аргументи беше прекратен договорът на Таня Джаджева, макар и като изпълняващ длъжността главен редактор. Всъщност това напрежение е между ръководството, най-вече в лицето на Корнелия Нинова, и екипа на в. „Дума“ или поне по-голямата част от него. И не е единствено и само около смяната на Джаджева.

- Михаил Миков в прав текст заяви, че се правят опити вестникът да бъде превърнат в „стенвестник на Корнелия Нинова“. Съдържателна ли е тази реплика?

- Точно, точно. Очевидно надделява желанието в. „Дума“ да не бъде левият вестник, трибуна на левите интелектуалци и политики, трибуна на схващания, надхвърлящи, ако щете, лявото в България, а в обикновено партийно дадзибао, което от сутрин до вечер да обяснява колко е велика Корнелия Нинова и колко правилни са политиките, които реализира близкото до нея Изпълнително бюро. И не на последно място, разбира се, стои въпросът за самия избор на Йордан Мичев.

- Какъв е проблемът с него?

- Ами той е назначен без никакви аргументи. Защо точно той? Как точно си го хареса Корнелия Нинова от Лондон? Или понеже е състудент на Сашо Симов, е подходящ за в. „Дума“?! Разбира се и това породи напрежение в Националния съвет. Беше отказано предложението на предишното заседание на НС да бъде разгледана тази тема, да чуем повече аргументи, което, разбира се, от своя страна провокира и тази национална инициатива на Националния съвет.

- Какво би следвало да се случи оттук нататък?

- Оттук нататък искаме аргументите, искаме заседание или точка от заседание на НС, на което да се разгледа темата за в. „Дума“. Има, разбира се, и много въпросителни около телевизията на БСП. По същия начин и тя е в пълно мълчание, и НС е в неведение за това, което се готви, кой и по какви критерии ще я оглави, кои и по какъв начин ще бъдат подбрани като екип.        

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
Ангеле като беше ти и Миков БСП се срина с 38 депутата, ако не беше Нинова сега БСП щеше да са или с 10 -15 депутата или извън парламента! Ама всичко правиш , защото ти не си депутат да взимаш 8000 на месец заплата, ама не ти ли стигнаха 20 години в парламента???
2
ДАЙ НА ПРОСТАКА ВЛАСТ, ПЪК МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА! ДАЙ НА КУРНЕЛА ИМПЕКС И БСП, ПЪК ПОСЛЕ СЕ ХАПИ ОТЗАД! КОЙ Я ПРЕДЛОЖИ ТАА БИВОЛИЦА? КОЙ Я ИЗБРА? ГЕРГОВ РАЗДАДЕ ПАРИ , А ПОСЛЕ СА ЗАХАПА ЗА ГАЗО! СЕГА ПЛАЧАТ? ЩЕ ТЪРПИТЕ ДРУГАРЕ ДЕБИЛЕ!
3
Лелеле мале, сега Пикаджиите докато ни изредят всичките 50 чиляка дето са против Нинова, която им дръпна черджето..... ум ще ни зайде.... а защо не ги питат за Гергов за 43 мил. от ГЕРППП? Боже, жива да не бях.... журналя - е те за това ги тепат......( изключвам последния случай - бог да я прости)
4
САМО за МЕНАЖЕР У МАГАЗИН СТАВА ....ДА ЛЪЖИ КЛИЕНТИТЕ И ДА ИМ ПРОДАВА МАСЛИНИ С ВОДА - '' МОКРИЧКИ'' ....КАКТО КАЗА ТОДОР КОЛЕВ В '' ДВОЙНИКЪТ'' ...НАЛИ...? ....ДАААА.....ХАХААХХХ.....СЕЛСКА '' ТАРИКАТ - ХОРИМАГ ''....Е НЕЙНАТА ПАРТИЯ...В ТАКАВА Я ДОПРЕВЪРНА НИНОВА...ОСТАВКА И БЕГОМ МАРШШШ ОТ ТУКА........АЙЙЙЙДЕЕЕЕ....
5
Абе, рогоносец...
6
Давай Корни , разтури тази болшевишка партия , в България паметник ще ти издигнат/ след като те обесят/ !!!!
7
другарите уеви масони и масонки не могат се разберат кой да ползва журнал "симо" за дитирамби
8
Темна е мъгла паднала над.....КУРзанела.Язък за другарката Да беше останала още малко та да ги довърши.......червен'огъзите!
9
Пълно покритие с дядо Вазовия Мунчо Идиота си ти. Съдба, такава ви е партийната орисия - идиот до идиот....
10
Нинова бе "против" Джендър- конвенцията. На мен това ми стига. Борисов бе "за" Джендър- конвенцията. И това ми стига.
11
Питам Корни и учедолеца колко плащате на тези хора ,тъй като и аз имам дете първа група да протестират .Не Ви ли е срам да се подигравате с децата ни .Напрамихте си партия любима пред министерството .Браво много сте умни .
12
Корнелка чука по масата като Борисов ,хвърля храчки във всички посоки като Хр Иванов и се катери по въженцето нагоре ,щипана от болезнена амбиция като Р.Радев.
13
Г-не Найденовъ,ти си вече на 60 лазарника.Другите "известни" имена,са от 60-така нагоре.Вие сте минало.Бъдещето е на младите.За ваше съжаление и Нинова е "бъдеще".
14
КАТО ИЗЯДЕШ ПОЖАРНИКАРСКИЯ И ЩЕ ПРЕГЪРНЕШ ДЖЕНДЪР-КОНВЕНЦИЯТА И ЗА ОЩЕ ЩЕ ПИТАШ! КАКА КУРНЕЛА СИ Е ТРАВЕРС ОТ ВСЯКЪДЕ НО ОБЪРКА КОНЦИТЕ И СЕГА ЩЕ СТРАДА МНОГО. ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВОТО В БСП СЕ НАДИГА И НИЩО ДОБРО НЕ Я ЧАКА БИВОЛИЦАТА.
15
Приличат си все повече Нинова и Радев, като две свине са се наклали! Джендърска им работа, Нинова за Мъж се гласи, Радев си е женчо по природа! Ясно е че ако я няма генерал Деса, Радев си остава неразпознаваем, световно неизвестен Случайник, назначен от Ветковци, Минювци, Митювци и други по препоръка на КГБ Решетников! Дори и Путин не му обърна внимание, когато се молеше Червената Армия да му помогне за едно превратче, ако не поне цената на Природния Газ да повиши, та да стане зле за България! Безродник и продажник е любимеца на партийните секретарки!
16
Това си е то умиращото БСП начело с другарката Корнелия Нинова…Лично Костов навремето я уреди като шеф на бордовете и приватизатор на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт", а при другаря Станишев се отказа от СДС и вече като новоизпечена комунистка се облажи и с "Булгартабак".Сега е взела на концесия БСП заедно със всичките заблудени и още вярващи в червената идея свине и заедно с протежето си от президентството ги кара към кланицата , завещана от ортака и по далавери - другаря Гергов......
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Данке, Данке ле, МАЙКИТЕ правят всичко това за оцеляването на децата си, тук не става дума за достоен живот на тези деца, а повтарям(за Данка-партизанка и т. н. майка по-горе с номер11) тук става дума за оцеляването на тези деца. От утре излизам и аз при МАЙКИТЕ
19
Уважаема, съветвам те да не излизаш ако е по партийно нареждане. Един мой "хитър" съсед се гордееше, че въпреки да не е инвалид, за него винаги винаги се намирало свободен паркинг. Докато наскоро синът му претърпя инцидент, след който се наложи да му ампутират единия крак.Сега вече детето наистина плати цената за паркинга на "хитрия" си татко. Всичко е божа работа, не предизвиквай съдбата ! Сигурно си спомняш приказката за лъжливото овчарче.
20
Да не си мангалка, защото всичките ще си осакатят децата при такава оферта! Искаме, искаме, само искаме , но нищо не даваме, само да рушим! Славуца ивпото, бездетника финансира също "протестерките" , Нинова се снема с козички, кравички, свине майки, надявайки се да вземе някой глас! Какви оцелявания, като всички са знаели, че създават деца инвалиди, след Чернобил цял набор бе кюртиран, но сега е друго, искаме пари за Инвитро, искаме пари за генетично увредени деца, искаме пари за деца на наркомани и алкохолици, родени с малформации! Искаме да не работим, но да получаваме мнооого!
21
отговор на коментар
Нинова си показа рогата и ще ви срине, за наша радост.Толкова ли няма един интелигентен човек във вашата партия,че се оставихте на тази мегаломанка, параноичка,подла душица. Ние сме за нея!!!!!!
22
Леле мале и тия червени тикви се канят да ни управляват ! Добри са само в това - че обичат много чуждите пари ! Милионерите им в ръководството ще мислят за бедните - УЖАС
23
Ха ха ха, какво свястно си е пръкнало от Мавъра, но за Импексовата змия го поздравявам, най накрая тая лъжлива курабия ще свети маслото на всичката БСПдирастия, и ще изгони всичко читаво от там..
24
чета, чета имената ама освен едни по'серковци които сринаха бсп други не виждам та пък точно пирински инициатор ха ха , ми отивайте в герб бе, вие сте си такива, хрантутници жалки, ама Нинова да вземе да направи нейна партия пък вие си дръжте "дума" да ви видим кой ще гласува за вас, ей там с първака се обединете, с дончева и други хвърчащи, до там ще стигнете, и Нинова хич да не се церемонй и обяснява с вас, подкрепа ще има винаги колкото и да плюете заедно с герберастките продажници.
25
е личи си че нямаш такова дете, или не го гледаш ти, или имаш парички, защото срещу геноцида който обрича тези най тежки случаи на смърт всеки ще скочи, така че си ясна герберастка на която не и пука за болните деца, че не се и криеш как подкрепяш всички тия гаври на властта, жалка герберастка отрепка.
26
22-и ни.. богати срещу богати, не им стига откраднатото и още искат, нямат наяждане, попитайте хасковлии за ангел найденов, най-добре жителите на този град ще ви уведомят за него, ама и там от ден на ден населението се топи, а циганията нараства, в герб пълно е с бкп, мога и да цитирам, уж са в тази партия герб, а ТОЯ ще ни оправиІ(градът не е хасково, за сведение, там са учтиви от герб, нямали сме вземане даване с партия герб, с ничии партии, но е ставало въпрос, европейски град навремето, НО... и там ?І), .. двуличници, но нейсе, видяхме ги, за 30 години си оправиха живота, на държавна, но си погубиха от алчност и сега са вдовици, бог вижда и не прощава, колкото и странно за някои да звучи, има някаква сила, помага на добрите, --къщи, земи, апартаменти, под наем магазини, били дедите им, имали дюкянчета, а те защо не отидат и те някое дюкянче, ама така по лесно , хоп от бкп, дс, доносници , сдс, ндсв, герб, митака занесе богатството, той бедняк де, къде, там в отвъдното, кое е по-важно, да си добър човек, а не алчен и завистлив , или сега с многото имоти, бъдете щастливи, благодаря, не желае такова щастие, вдовица, ама няма и кой да дойде, защото преди 20 никой не идваше, а сега , 25-НАС кой ни чува бе, чедо, защо да не искаме да подкрепим, но не разбрахте ли, че бг е на дъното, няма пари, бедна е, и още по-бедна ще е, лично мое виждане над нещата, айде, които живеят в по-големите градове имат парно, може би е по ок, но има градове забравени от бога, никой за тях не мисли, няма смисъл да продължаваме, всеки гледа да оцелее в тази джунгла, наречена булгаристан, умират хора и никой не отива, защото и те имат проблеми, къде са им докторите, къде е медицината, 30 години, всичко навън, и медицинските сестра и те, състаряваща нация, нима някоя друга държава и те проблем имат с нас, с източноевропейците, кой донесе този крах нямаме обяснение, радвахме се, че ще дойдат по светли години, а то стана обратното, има, но колко е, малък процент заможни и средна класа, всичко друго едвам свързва от месец на месец, не искаме избори, сега да не кажат, че сме, от никого не сме, просто казваме как стоят нещата в някои отдалечени села и градове, със затихващи функции, преди 30 се започна с изселването..
27
Изроди сте щом прокламирате геноцид над тези деца... Да се връща на вас и децата ивнуците ви фашаги мръсни
28
Червеногъзите суджуци сами ще се довършат без помощта на Нинова бе дрисльо !!!
29
Пълни нещасници. Много му пука на народа за вашия вестник , които никой не го чете. Вие не можете от алчнотия да оправите своята къща държавата искате да управлявата с голи думи и обещания. Идват избори и се активирахте и както винаги от мухата правите слон.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17951
архив

- Ало, зоопаркът ли е?
- Да, зоопаркът е, кажете.
- Дадоха ми от гражданска защита вашия телефон.
- А за какво става въпрос?
- Вкъщи допълзя змия!
- Вие членувате ли в Дружеството за защита на животните?
- Не!
- А в Зелената партия?
- Не,защо?
- Ами тогава я утрепете с лопатата!

няма нови новини
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
сега
1960
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Треска за "Аскеери": Звезди атакуват театър "Българска армия" за най-престижните награди. Министър Банов лично уважи церемонията (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
САМО ЗА ДАМИ: 6 причини да ви увиснат гърдите
x