СКАНДАЛ: Ученици и родители от столично школо под строй заради Румен Радев

Политика

СКАНДАЛ: Ученици и родители от столично школо под строй заради Румен Радев

89365
на 15.09.2019
СКАНДАЛ: Ученици и родители от столично школо под строй заради Румен Радев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Учители и ученици от столичното 18-то СОУ са принудени да се явят под строй заради президеттът Румен Радев. Причината е, че утре той ще открие учебната година в столичното школо.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Пред ПИК родители се оплакаха, че са принудени да отидат с децата си един час преди откриването на учебната година и да стоят "на мирно", за да посрщента държавния глава. 

"Това е пълно безобразие. Хубаво иска да дойде, да уважи децата, да каже две приказки, но защо трябва да сме като в казармата. Какво е това отношение към малките деца, които и без това са притеснени, че това допълнително да ги напряга", споделят възмутени родители.

Освен, че ще трябва да "козируват" на Радев, родителите не може да носят и лакомства, за да почерпят децата - било забранено. Какво налага това така и не става ясно, но изрично са предупредени, че не могат като други години да носят бонбони. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК