Скарлет Йохансон се омъжи за трети път при COVID-мерки

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Скарлет Йохансон се омъжи за трети път при COVID-мерки

19430
на 30.10.2020
Скарлет Йохансон се омъжи за трети път при COVID-мерки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Американската актриса Скарлет Йохансон се омъжи за Колин Йост на скромна церемония, състояла се през уикенда, съобщи благотворителната организация Meals on Wheels, чиято работа е била подкрепена от младоженците по време на пандемията.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Сватбата е била в Палисадес, Ню Йорк. "Имаме удоволствието да ви информираме, че Скарлет и Колин се ожениха миналия уикенд на малка церемония със семейството и близките си, следвайки всички предпазни мерки срещу COVID-19, пише Meals on Wheels.

Актрисата се сгоди за комика, актьор и писател Колин Джост, с когото излизаше две години, през май 2019 г. 

Бракът е трети са Скарлет. Преди това актрисата беше с актьора Райън Рейнлдс и журналиста Ромен Дориак

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК