СКРЪБНА ВЕСТ! Почина барабанистът на "Ахат"

Животът днес

СКРЪБНА ВЕСТ! Почина барабанистът на "Ахат"

31705
преди 5 часа
СКРЪБНА ВЕСТ! Почина барабанистът на Ахат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Почина барабанистът Юрий Коцев, съобщават от група "Ахат".

препоръчано

"Скъпи приятели, почина Юрий Коцев. Дългогодишен наш колега, приятел и основен член на АХАТ. Ще го помним като неделима част от всичко, което постигнахме и преживяхме заедно през годините. Съболезнования на семейството и близките. Светъл път, Юрка", написаха от групата във Facebook профила на бандата.

Юрий Коцев е един от основателите на музикалната група, създадена през 1986 година. Най-големият хит на „Ахат“ – „Черната овца“, е определен от редица класации и за най-добра българска рок песен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК