Вход
София
Времето в София 13 o C

Слава Севрюкова: България ще стане като Швейцария през 2018-а!

Слава Севрюкова: България ще стане като Швейцария през 2018-а!

До края на тази година народът ще плаща тежката си карма
на 04.10.2017
222545
45
Слава Севрюкова: България ще стане като Швейцария през 2018-а!
Автор: "Ретро"
04.10.2017
45
222545

Ясновидката Слава Севрюкова е категорична, че ни чака светло бъдеще, което ще настъпи съвсем скоро – след 2017-2018 г. Дори предсказва, че България ще стане новата Швейцария, много повече от рая, създаден сега около Цюрих и Женева.

Слава Севрюкова обаче предупреждава, че преди да стане това, България и хората й ще страдат от бедност, липса на ценности, кражби на всички нива. Това положение е резултат от тежката съдба, карма, която тегне над българския народ заради гоненията на богомилите през Първата българска държава. Време е тази карма да свърши, да бъде изплатена – пророкува навремето Слава Севрюкова. „Държавата ще се срине.

Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат“ – казва Слава Севрюкова за времето след 10 ноември 1989-а. Тя пророкува, че България ще тръгне към добро, когато жена застане на кормилото на властта. „Ще дойде жена, която ще оправи нещата.

Това ще стане към 2017-2018 г. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред“ – предрича Слава Севрюкова. Ясновидката твърди, че България никога няма да е много силна икономически, но ще стане световен център на духовността, към който ще се стреми целият свят.

Легендарната Слава Севрюкова е родена в Нова Загора. Първите си ясновидски предсказания прави като невръстно дете в далечната 1915 г. Тогава малката Слава се държи за ръката на майка си и трепери от страх при вида на окъсаните и изцапани с кал войници, участващи в Първата световна война. Всички са притеснени, гладни и недоспали.

Хората нямат вест от близките си на фронта, а в градчето се прибират само ранени или пък се получават телеграми със скръбни известия. „Повече от 2 месеца нямаме писмо от татко ти. Батьо ти Иван и Руси вече ни се обадиха с писма. Виж, за Руси не се безпокоя толкова – той е новобранец и само отбива редовната си военна служба… А може и да влезе в бой. Но защо нямаме никаква вест от татко ти?“, тревожно нарежда майката на Севрюкова.

Тогава сърчицето на малкото момиченце трепва изведнъж. Като на филмова лента пред очите й изплува пощенска картичка. Тя се намира на кухненска полица, точно над огнището в дома на леля й Къна, която е първа братовчедка на баща й. Пред картичката има няколко стъклени чаши за вода. Бързо споделя за видението си със своята майка, като се опитва да скрие откъде има информация. Тогава не признава пред родителката си, че вижда висши сили, които й помагат да намира предмети и хора.

Всъщност не в това е истинската дарба на Слава, за чиито способности днес се говори по цял свят. Екстрасенската знае всичко за строежа на Вселената. Тя можела с удивителна точност да опише как е изглеждала Дева Мария, Христос, Пилат Понтийски, че дори и геният Алберт Айнщайн.

 

За известната пророчица и лечителка можете да прочетете повече в „Билковата аптека на Слава Севрюкова: 570 рецепти за вечно здраве“ от каталога на „Милениум“.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 29091
архив

Въпрос към радио: Ереван":
- Каква е разликата между българската и шведската маса?
Отговор на радиото:
- На шведската маса има храна, а на българската - певица.

няма нови новини
Днес: 155
hot
най-четени новини в момента
сега
2584
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Емил Димитров разкрива проблеите с водоснабдяването в Шумен и обезвреждането на ненужните пестициди - гледайте НА ЖИВО
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп - успехи за Близнаците в последния работен ден, Скорпионите пълнят джобовете
x