Славиша Стоянович за завръщането си начело на „Левски”: Отборът не е толкова зле, колкото изглежда

Футбол

Славиша Стоянович за завръщането си начело на „Левски”: Отборът не е толкова зле, колкото изглежда

6741
на 14.11.2020
Славиша Стоянович за завръщането си начело на „Левски”: Отборът не е толкова зле, колкото изглежда
Автор:   ПИК

Новият треньор на футболния „Левски” Славиша Стоянович разясни причините, поради които е предпочел офертата на „сините” пред по-изгодни предложения от други два клуба. Специалистът каза пред “24ur”, цитирани от „Спортал”, че причината за това е дадено от него обещание при предишния му престой на “Герена”. Стоянович допълва, че според него „Левски” не е толкова зле, колкото изглежда отвън.

препоръчано

“Защо приех? Въпросът е съвсем прост – коментира специалистът. – „Левски” не е в същото положение, както бе преди години, но със сигурност не е толкова зле, колкото изглежда отвън. Реших да се върна, защото познавам много добре средата. Работих тук и когато напуснах „Левски” заради латвийския национален отбор, дадох дума, че ще се върна, когато е необходимо. „Левски” има много фенове и рядко се среща такава атмосфера, каквато създават те. Това са някои от основните неща, заради които се върнах. Това беше лесно решение, въпреки че имах и други две предложения. Те бяха и финансово, и по всякакъв друг начин по-добри, но поради горните неща реших да приема ролята на треньор на „Левски”.

Що се отнася до останалата нетреньорска работа, не бих искал да коментирам прекомерно на този етап, защото все още трябва да стиковаме нещата. В момента приоритет е справянето с вируса и здравословните проблеми”.

 

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това