Слави е маша на семейство Радеви

АВТОРСКИ НОВИНИ

Слави е маша на семейство Радеви

371144
на 09.04.2021
Слави е маша на семейство Радеви

Слави Трифонов не е автономен политик, а функция от властовите амбиции на Румен Радев.

препоръчано

Топлата връзка между тях е Десислава Радева - бивша секретарка на единия; бивша секретарка и настояща съпруга на втория.

Радева е "мисловният център" на общия им проект, кадрува, координира фалшивия новинарски поток в социалните мрежи и анонимните фейк сайтове тип "Информиран.нет" на Бабикян и Светослав Трайков.

Свръхсебичната дама, която се изживява като нещо средно между Людмила Живкова и Евита Перон, мечтае за авторитарна президентска република на съпруга й. Под нейното артистично ръководство.

Популисткият чалга-проект на Слави Трифонов е само средство за дискредитация и електорално "потапяне" на системните партии ГЕРБ и БСП.

Слави ще бъде употребен и захвърлен.

Кукловодите сега няма да му позволят да състави правителство, защото им е по-удобно да минат през служебен кабинет, който безскрупулно и реваншистки да обстрелва с всевъзможни компромати и полицейски репресии Борисов, актива на ГЕРБ, патриотите, всички неудобни и инакомислещи.

Те ще бъдат представени из мейнстрийма като "слуги на мафията", "крепители на статуквото". Държавната машина за съсипване на публични репутации ще действа на "макс". Вече се говори за "конфискация" и "арести".

Нека все пак припомним на семейство Радеви, че изпълнителната власт няма правораздавателни пълномощия. С такива пълномощия са надарени единствено прокуратурата и съдът.

Всяко правителство, което е тръгвало на репресии с идеологическите си противници, е приключвало не просто печално, но и на трибунал. "Народният съд" винаги се обръща срещу вдъхновителите си, а палачите стават жертви.

В подобни екстремни исторически мигове, когато доброто и нормалността сякаш са в отстъпление, е нужна съпротивителната енергия на всички демократично мислещи хора. Без значение дали са с леви, десни, либерални, консервативни или центристки убеждения. Без значение дори дали по принцип са аполитични.

В огъня брод няма.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това