Слави пак мами с Крисия и Симона – и двете остават в шоуто след финала!

ЧАС ПИК

Слави пак мами с Крисия и Симона – и двете остават в шоуто след финала!

22953
на 14.02.2014
Слави пак мами с Крисия и Симона – и двете остават в шоуто след финала!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Голямата надпревара в „Шоуто на Слави” за партньорка на малкия зевзек Димитър Андреев е поредният менте конкурс на Трифонов, недоволни са родителите на отпадналите от надпреварата деца. Пред „ПИК” част от майките разкриха, че изходът е бил ясен от самото начало и, че Крисия и Симона още преди 2 седмици са знаели, че няма да има една победителка, а и двете ще останат в предаването.

препоръчано

„Слави само трупа рейтинг и привлича зрителите с измислен екшън и конкуренция между двете деца, а те и родителите им отдавна знаят, че няма всъщност истински финал няма да има. Затова и майките на Криси и Симона вече нямат дрязги помежду си, а момиченцата станаха първи дружки. Той обаче до последно мълчи за договорката, за да държи зрителите пред екрана и все отлага края на конкурса. Довечера също се готви да направи така”, обясняват сащисани от игрите на Дългия участници в детския му конкурс. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК