Слави реши да спазва законите! Най-после подава декларация за имущество пред КПКОНПИ

Епицентър

Слави реши да спазва законите! Най-после подава декларация за имущество пред КПКОНПИ

59615
на 25.01.2023
Слави реши да спазва законите! Най-после подава декларация за имущество пред КПКОНПИ
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Опитах се, доколкото мога, да запазя личния си живот и затова не подадох имуществена декларация. Това написа във Фейсбук Слави Трифонов, лидер на "Има такъв народ".

препоръчано

Въпреки че всичко, което притежавам, е изработено абсолютно законно и абсолютно доказуемо и то пред вашите очи. Направих това, защото не исках да давам повод за сеир и да задоволявам жълто любопитство.

Но не съм бил прав, защото законът важи за всички. Аз си платих глобите за това нарушение и сега ще подам имуществената си декларация пред КПКОНПИ в законоустановения срок, посочва шоуменът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК