Слави Трифонов беснее: Оставка! ГЕРБ и ДПС легитимираха най-неморалното и безпринципно правителство след 89-та (ВИДЕО)

Епицентър

Слави Трифонов беснее: Оставка! ГЕРБ и ДПС легитимираха най-неморалното и безпринципно правителство след 89-та (ВИДЕО)

98908
на 06.06.2023
Слави Трифонов беснее: Оставка! ГЕРБ и ДПС легитимираха най-неморалното и безпринципно правителство след 89-та (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 г.  В него победи любовта. Любовта към властта на влюбените крадци от едната страна и влюбените лъжци от друга.

препоръчано

Това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към Кама сутра. Тази любовна поза, както и да я ротираш, е все едно и също. Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и назначават незаконно в държавната администрация, да заобикалят изискванията на Еврозоната и Шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори. И да пазят имунитета на Бойко Борисов. И да не нападат ДПС. Имаме политически партии като ГЕРБ и ДПС, които легитимириха подобен неморален кабинет със своите гласове. 

Дори не знам кое е по-отвратително - да си крадец и лъжец,  или да си такъв, който дава властта на крадци и лъжци. Всъщност, днес моделът ГЕРБ се разрастна със своя нов клон в Харвард и малко подрязано клонче, ашладисано на плажа в Росенец. 

Новоизбрани министри, подписали се кръв да нарушават закона в името на властта!

Уважаеми сънародници, това е първото правителство в демократичната ни история, което всеки нормален човек би искал да свали още на другия ден. Оставка!

Слави Трифонов, фейсбук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК