Слави Трифонов е новата патерица на Ахмед Доган

КОМЕНТАРИ

Слави Трифонов е новата патерица на Ахмед Доган

231443
на 18.02.2021
Слави Трифонов е новата патерица на Ахмед Доган

Слави Трифонов е патерица на Доган и вездесъщите ченгета от ДС.

препоръчано

Такива патерици през годините бяха част от патриотите, част от НДСВ, Кунева, СДС, Бареков.

Двамата с Бареков даже идват от една телевизия, само че Бареков бе далеч по-енергичен, атрактивен и реактивен. Просто защото е интелигентен, за разлика от колегата си.

Слави Трифонов цял живот е на изчакване, той работи сервитьор за поръчки. Поръчките може да идват отвсякъде – например от братята Илиеви, Поли Пантев и Илия Павлов, които го “поръчваха” на сватбите си. После ронеше сълзи на погребенията им – няма проблем, Слави Трифонов органично обхожда всички жанрове.

Сега господарите му го активираха за политиката. Целта е прозрачна – трябва да се обере вота на идиота, на лумпениадата, на декласираните социални елементи, илитератите, инфантилите, озлобените, аутсайдерите, неслучилите се в живота и професията.

Този вот винаги цинично е бил ползван за “баланс” в парламента. А съответният му партиен носител е кеширал.

Слави Трифонов има болезнена нужда от кеш и държавна субсидия, тъй като шоуто и телевизията му са фалирали.

Партията на този човек е просто една сделка: за него кинтите, от него – послушанието в Народното събрание, коалирането с когото му посочат.

Най-смешни са воплите му през фейсбук, където вместо него говори и пише Тошко Африкански.

Ние ще участваме на изборите сами, кълне се “новият политик” от Учиндол.

Това е по-добър виц от халтурките на сценаристите му. Слави Трифонов никога не е бил сам, той няма собствена воля, ценностна система, идеен хоризонт. Той е функция на олигархичната машина и нейното политическо превъплъщение ДПС. Шутът на мафията, който хитро е бил легендиран като антипод на статуквото.

Но как да си “антипод”, ако 25 години безконтролно обладаваш праймтайма на най-гледаните телевизии? И винаги с номера, че си “цензуриран”, “репресиран”, “спиран”, критичен към правителството, премиера, президента...

Ако си автентично критичен, дали някой наистина би те оставил да дишаш и да се къпеш в ефирно и рекламно охолство?

В последните години Слави Трифонов играе ролята на медиен дразнител на Бойко Борисов. Борец с “хунтата”, доблестен народен трибун, инициатор на референдуми. И в същото време именно Слави Трифонов направи най-подмазваческото интервю с Бойко Борисов, когато премиерът седна на диванчето му.

Дали няма да е така и в Народното събрание? Доколко е свободна “свободната” воля на месията от Учиндол?

В Сараите ще решават, както винаги. Забележете само колко са любезни медиите на ДПС към партията на Слави Трифонов, как услужливо я изкарват фаворит за изборите, как флиртуват с “гениалните” сценаристи.

И в същото време забележете как Слави Трифонов рядко си отваря устата по адрес на Делян Пеевски.

Изчислено е вече – “Има такъв народ” влиза в парламента, за да може ДПС да “цака” чрез нея големите партии ГЕРБ и БСП. Да извива ръце на две писти и да си реди пансиансите.

Доган е проклятието на България и Слави Трифонов е неговият пророк.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМА ЗАДУШНИЦА: Спомняме си за починалите - ето какви са обичаите на днешния ден ГОЛЯМА ЗАДУШНИЦА: Спомняме си за починалите - ето какви са обичаите на днешния ден
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това