ГОРЕЩО
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ: Проф. Румяна Коларова: Протестите категорично не отговорят на критериите на революция, площадът трудно може да наложи оставката на правителството
FT: Николай Младенов може да оглави ръководството на Газа
Как Ивелин Михайлов отмъкна от наивници 100 000 000 лева с "Исторически парк"
Проф. Росен Стоянов с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ загрява ли Радев на тъча и ще се огъне ли правителството пред улицата
САЩ изоставя Украйна - каква съдба очаква слугинската Европа
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Цветни кодове ще показват на потребителите каква е степента на съдържание на сол, захари, мазнини и наситени мастни киселини в конкретния продукт. Тези кодове ще се въвеждат постепенно в ЕС до края на 2018 г. с нови етикети за продуктите.
препоръчано
Червеното ще е знак, че продуктът надвишава препоръчителното за съответния грамаж количество сол, захар или мазнина.
Жълтото ще показва, че се доближава таванът на допустимото ниво, а зеленото - че храната е здравословна.
Цветните акценти в поднасянето на информацията я правят по-видима и така улесняват потребителите в избора им, смятат специалисти.
ВАНДАЛСТВО: Графитаджии омазаха "Дарт Вейдър“ докато пробват модерния влак
1625
преди 9 минути
Проучване: Гъбите могат да намалят риска от рак с впечатляващите 45%
3394
преди 32 минути


