СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ: Бившата жена на Фицата цъфти до нов мъж - актриса Милена Аврамова забрави неверния си съпруг

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ: Бившата жена на Фицата цъфти до нов мъж - актриса Милена Аврамова забрави неверния си съпруг

91879
на 18.10.2019
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ: Бившата жена на Фицата цъфти до нов мъж - актриса Милена Аврамова забрави неверния си съпруг
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата жена на Филип Аврамов, която актьорът изостави заради друга жена, преглътна мъката и обидата, и отново е щастлива. Красивата Милена вече има нов мъж, в обятията на който намери утеха, след като Фицата забремени колежката си Севинч Ибрахим. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Новата връзка на Милена Аврамова се оказа изненада дори и за близките ѝ. Тези дни тя се появи на публично събитие, придружена от непознат за широката общественост господин, който видимо е по-възрастен от 38-годишната дама. На въпросното място бе пълно с познати на актрисата от Сатиричния театър, която блесна и с малка роля в сериала на Би Ти Ви "Скъпи наследници". Някои от присъстващите бяха нейни близки приятели, но нито един не познаваше придружителя ѝ.

В първия момент познатите на Милена дори смятаха, че тя случайно е влязла в помещението заедно с въпросния господин. Едва след като им каза, че двамата са пристигнали заедно, хората схванаха, че приятелката им отново има връзка, пише седмичник. 

Запознати шушукат, че не случайно този път е избрала човек, който не е популярен. "По-малко фенки на мъжа ми - по-добре", била новата философия на актрисата. 

Месеци, след като Филип вече се радваше на втората си дъщеря, Милена признаваше, че не може да спре да го обича. Тя дори споделяше с последователите си в социалните мрежи горещи кадри от любовни сцени от филми, които е снимала заедно с мъжа си. 

Фицата завъртя афера с певицата Севинч през лятото на 2016 г. Ибрахим участва в неговия спектакъла "Бог Рок". Аврамов, който блесна в ролята на бика в "Маскираният певец", се раздели официално с Милена, а през 2017 г. на бял свят дойде втората му дъщеря, която двойката кръсти Ана. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК