Следователи влизат в цеха в Иганово

ЧАС ПИК

Следователи влизат в цеха в Иганово

6163
на 23.03.2015
Следователи влизат в цеха в Иганово
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес следователи ще влязат във взривения цех край сопотското село Иганово. Вече изминаха 24 часа от експлозиите. Военни и разследващи ще направят опит да достигнат до мястото на взрива. Експлозията избухна в събота вечерта.

препоръчано

По време на инцидента в склада не е имало работници. На смяна са били само двама охранители и затова пострадали няма. Еквивалента на взривените боеприпаси е около 1000 килограма тротил. Експлозията предизвика паника в околните села, както и в Иганово, което е на 2 километра от цеха.

Вчера мястото на инцидента беше огледано от въздуха с безпилотен самолет, тежка военна техника разчиства шрапнели около завода.

По случая се водят процесуално следствени действия. Над 800 човека ще бъдат разпитани. Работи се по много версии, но засега разследващите не съобщават коя е водещата. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК