СЛЕД АДА В ЕЛИН ПЕЛИН: Двама души остават в неизвестност

Инциденти

СЛЕД АДА В ЕЛИН ПЕЛИН: Двама души остават в неизвестност

37142
на 27.07.2024
СЛЕД АДА В ЕЛИН ПЕЛИН: Двама души остават в неизвестност
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От изпепелените складове за фойерверки в близост до село Гара Елин Пелин продължават да се чуват спорадични взривове.

препоръчано

Напълно унищожени са 5 от складовете, в шестия, който се намира на известно разстояние, се смята, че се съхраняват около 2 тона тротилов еквивалент. Екипите на място от снощи се борят, за да предотвратят възможността огънят да възпламени и него.

Опитите да се стигне до хората, останали в горящите сгради, до момента са неуспешни, а начинанието много рисковано, макар и с военна техника, съобщава БНТ.

37 часа след първите взривове двама души все още са в неизвестност. Един от тях е 22-годишният син на собственика на складовете Тодор Попов, а другият е мъж на 60 години.

Днес много от евакуираните от Гара Елин Пелин се завърнаха по домовете си, някои констатираха щетите, нанесени от ударните вълни и осколките.

Вчера почина 49-годишният експерт от Минно-геоложкия университет Петър Шишков, а неговата дъщеря, която бе с 85 процента изгаряния, почина тази сутрин в "Пирогов".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК