СЛЕД АТЕНТАТА: Изслушват директора на Сикрет Сървис

Америка

СЛЕД АТЕНТАТА: Изслушват директора на Сикрет Сървис

27169
на 15.07.2024
СЛЕД АТЕНТАТА: Изслушват директора на Сикрет Сървис
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Надзорната комисия, която е главният разследващ орган на Камарата на представителите в американския Конгрес, извика директора на Сикрет Сървис Кимбърли Чийтъл. 

препоръчано

Тя ще даде обяснение за действията на агентите при опита за убийство на кандидата за президент Доналд Тръмп по време на предизборен митинг в Бътлър, Пенсилвания.

По-рано ръководителят на отдела на ФБР в Питсбърг Кевин Роджек определи като изненадващ факта, че извършителят на покушението - идентифициран като 20-годишния жител на Бетел Парк - Томас Матю Крукс, е успял да произведе множество изстрели по експрезидента, преди да бъде неутрализиран.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК