СЛЕД ВЗРИВОВЕТЕ! Отварят пътя от Елин Пелин към село Гара Елин Пелин

Региони

СЛЕД ВЗРИВОВЕТЕ! Отварят пътя от Елин Пелин към село Гара Елин Пелин

12931
на 02.08.2024
СЛЕД ВЗРИВОВЕТЕ! Отварят пътя от Елин Пелин към село Гара Елин Пелин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Утре отварят пътя Елин Пелин – село Гара Елин Пелин, съобщиха от общинската администрация, позовавайки се на информация от Мариета Братанова, началник на Районна пътна служба. Припомняме, че той бе затворен заради взрив в склад за пиротехнически изделия. 

препоръчано

От общината посочват, че вследствие на възникналия инцидент е възможно по пътното платно и около него да има остатъци от пиротехника и отломки, които да са животозастрашаващи. Те не трябва да бъдат докосвани и премествани. В случай, че бъдат намерени такива е нужно да се подаде сигнал на телефон 112, посочват от администрацията.

На терен ще бъдат и военнослужещи, които ще правят обходи и ще събират остатъците от пиротехника, също така има и поставени табели. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК