СЛЕД ГОДИНИТЕ С БУРНИ КУПОНИ: Порязаха ЖЕСТОКО Ахмед Доган - австрийски хепатолог му издаде забрана за...

Акценти

СЛЕД ГОДИНИТЕ С БУРНИ КУПОНИ: Порязаха ЖЕСТОКО Ахмед Доган - австрийски хепатолог му издаде забрана за...

305645
преди 6 часа
СЛЕД ГОДИНИТЕ С БУРНИ КУПОНИ: Порязаха ЖЕСТОКО Ахмед Доган - австрийски хепатолог му издаде забрана за...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган вече не близва уиски, а само мента.

препоръчано

Това се забелязва от част от снимките, които бяха разпространени от централата на ДПС, в която работи екипът на "Аталай-Чакъров".

На кадъра долу, направен по време на консултациите с кандидатите по региони за кандидат-депутати от коалицията на СБОР и "Земеделски народен съюз" - "Алианс за права и свободи", се вижда чаша с зеленото питие, което дава енергия на Доган, докато препитва групите.

Ментата е алкохолна напитка от рода на ликьорите, разпространена в България. Обикновено алкохолното съдържание е около 25%. Това е традиционно питие в България - сред най-популярните и обичани алкохолни такива. В търговските мрежи се продава "бяла" (безцветна) и традиционната зелена напитка, чийто цвят може да е естествен резултат от накисването на сухи листа от мента в алкохол от зърнени култури за няколко седмици или от добавяне на оцветители.

Според "Родопи24" краят на "голямата любов" на Доган към уискито "Чивас" е настъпил по препоръка на изтъкнат австрийски хепатолог.

Носят се слухове, че след дългите години с неспирни купони, на които щедро се е разливал марков алкохол, Сокола никак не е добре със здравето и ще бъде цяло чудо, ако изкара на крак предизборната кампания.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК