След голямото плюскане - Гого Папийонката и други сноби готвят "голямото изкензване" в Националната галерия

ТЕМА

След голямото плюскане - Гого Папийонката и други сноби готвят "голямото изкензване" в Националната галерия

110430
на 27.11.2018
След голямото плюскане - Гого Папийонката и други сноби готвят голямото изкензване в Националната галерия

Гого Лозанов - Папийонката, дежурна номенклатура в културата при всяка власт, бил най-активен в кльопането по време на голямото плюскане в Националната галерия.

препоръчано

Днес излязъл по БТВ да се обяснява.

Според Гого това било пърформънс с послание, че жената е лишена от нейната самоличност. Нещо като Истанбулска конвенция за сноби.

"Няма толкова глупави хора, които да смятат, че сме се събрали на ядем салами", казва Гого.

Не, Гого, аз съм достатъчно глупав и го смятам. Отишъл си там точно с такава цел - да се наплюскаш. Личи си по снимките и видеата, които уплашено изтрихте. Как само нагъваш луканката...Че си завел и жена си, и тя да яде. Да можеше, би домъкнал и тъста и тъщата.

Ти и видните "артперсони" от банкета цял живот сте били софраджии. Консумирате, паразитствате връз държавния организъм и представяте това като авангард. 

Голямото плюскане от Двореца е физиологична сюблимация на наглостта ви. Метафора за освинването на алиенираната от живота и публиката българска квази-интелигенция, идейно и финансово гравитираща към фондациите на Сорос и "Капитал".

Толкова сте си повярвали, че и сакралното пространство на галерията обърнахте на столова. Следващата крачка е да организирате групово изкензване сред платната на Майстора и Златю, а после да го легендирате като протест срещу руската инвазия в Азовско море.

И имаш нахалството да плямпаш за "жълтите сайтове", които раздухвали скандала. Тоест - за ПИК.

Ти си жълта, нагла Папийонко, титулована "доцент", и от години криеш в джоба си жълта книжка..

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това