Вход
София
Времето в София 22 o C

СЛЕД КАТАСТРОФАТА С КАРАЯНЧЕВА - Бивш директор на НСО: Последните началници деформираха службата, тя не случи на шефове

СЛЕД КАТАСТРОФАТА С КАРАЯНЧЕВА - Бивш директор на НСО: Последните началници деформираха службата, тя не случи на шефове

на 16.09.2019
76653
30
СЛЕД КАТАСТРОФАТА С КАРАЯНЧЕВА - Бивш директор на НСО: Последните началници деформираха службата, тя не случи на шефове
Автор: ПИК
16.09.2019
30
76653

Въпросът е дали охраняваното лице е било с колан. Самото нараняване е в лявата част на рамото. За нас този въпрос е важен, тъй като трябва да се знае дали при потеглянето на колата на НСО въпросното охранявано лице е било подсигурено. Това заяви пред Нова телевизия експертът от Института за пътна безопасност (ИПБ) Богдан Милчев.

"Това, което се вижда, е че налице е кръстовище. И сега идва въпросът - дали има знак, ограничаващ скоростта, който да се спазва... Хората винаги ще допускаме грешки. Дали е виновен шофьорът на НСО, това няма да промени картинката. Ние все още нямаме независими инспектори, които да проверяват инфраструктурата", отбеляза той. 

Бившият шеф на НСО ген. Димитър Владимиров заяви по телефона: "Колата на НСО не е била бронирана и второ - няма разписано правило, че трябва да се слагат колани на задната седалка. Това е било необходимо, тъй като лицата, които се охраняват, се отпускат на задната седалка, разглеждат си документи. За НСО се знае, че трябва да са без колани, защото трябва да реагират. Но за охраняваното лице коланите не са задължителни". 

"Шофьорът е един от най-добрите в НСО. Назначен е още през 2003 г. още по мое време. Возил е депутати, министри, председател на парламент. И благодарение на неговата съобразителност е бил избегнат челен удар. Не мога да твърдя със 100% сигурност, но ако е имало челен удар, катастрофата е щяла да бъде унищожителна. Аз не защитавам НСО, през последните години службата не случи на шефове. Един, който замина консул в Санкт Петербург, беше вкарал в закона да се стреля по гумите на хора, които засичат колите им. Министър-председателят не може да си позволява да кара колата сам и да се обръща да гледа дали камерите го снимат. Защото ако изскочи внезапно човек пред него, не знам какво ще се случи", посочи генералът.

"Момчетата зад волана са истински професионалисти, но последните началници деформираха службата", заяви ген. Димитър Владимиров. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(30)
1
ДА СЕ ЗНАЕ ! НЯМА НСО, ИМА УБО ! НЯМА ДАНС, ИМА ДС ! НЯМА НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ, ИМА НАРОДНА МИЛИЦИЯ ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР Е КАТЕГОРИЯ ПОДЧОВЕК, ДЕГЕНЕРАТ, ЖИВОТНО,УБИВА СЕ САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! Комуниста Няма Майка и Баща, Род и Родина. Комуниста е Интернационалист Тоест К-ОПЕЛЕ и Ражда К-ОПЕЛЕТА ! Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
Как се нарича ПТП с член на ГЕРБ .? Отговор на Бабикян-- КАТАСТРОФА.Платихме 100 000 лв за някаква си деутататка ,това е първия случай да се ползва вертолет за леко пукнато рамо. Как се нарича ПТП с Манолова или с Нинова ? Бабикян - АТЕНТАТ.
3
Ако някой даде друго разумно и логично обяснение защо всеизвестната кокошка Караянчева се нуждае от охрана на НСО, освен да не ходи пеша защото не може да дъвче дъвка и да ходи едновремено ще го черпя, Но тези помощни мерки може да ги върши обикновен шофьор. Или санитар-шофьор
4
понеделнишки, почнахте ли с ла`ната........
5
Практика на НСО е първата кола от кортежа да се движи върху осовата линия на платното.Това принуждава насрещно движещите се превозни средства,рязко да сменяват посоката в дясно за да избегнат насрещния удар,но много често това води до удар в страничната мантинела или друго,и този случай е същия.
6
Премиерът държи здраво волана на тундрата, а Бенковска Му държи лоста... ПР и релакс две в едно.
7
Колко струва на данъкоплатеца всичко това , да я разкарват с кортежи , тежки лимузини и охрани на сбор в Силистра и да я връщат с хеликоптер в София ? Плюс излишното замърсяване на въздуха при тези страшни климатични промени и ежедневни нечувани природни бедствия ?
8
Уффф, тоя тъп импексов милиционер на всяко гърне мерудия. Аман от тъпи фатмаци в тая държава, че и в институт работи. Затова имаме катастрофи, защото такива гълфи милиционери години наред, и още ни поучават!!
9
Мда това недоразумение на природата беше началник на КАТ. По негово време, катастрофите бяха най много, а корупцията в КАТ огромна, но нали е комуняк, го навряха в някакъв си измислен университет по безопасността не, че разбира нещо а само щото плюе по демокрацията.
10
един от последните началници на НСО казва,че последните началници били некадърни хахахахахахахаха факт !!!!
11
Гербаджищките изрути толко им акъла, си мислят, че с мантрата понеже сме пър ламентарна република, значи Цецка, Цвета и т.н. са над Държавния глава, обаче от фсяка ключица сфирка не става?? Ами сега? Дали изопшто са чели Кунст итуцията и как я тълковат? Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи!!!!!
12
СНОЩИ ОНАЗИ ДЪРТА ЧАНТА С ВМЕРИСАНТИ ЧЕРВЕНИ ЯБЪЛКИ ОЛИГАВИ БАНКЕНСКИТЕ ТАКИВА МОЖИЛИ ВИЙ ДА ДОВЪРШИТЕ ФИЛАЦИОТО ПИТАМ ТОНИ УЛАВИЯ СЪМ ОТ РАДНЕВО ИМАМ КУШКУЛ В ГЛАВАТА С УВАЖЕНИЕ
13
Много рано започнахте с билзалките бе, ПИК! Ама, за да сте верни на "принципите " си, почвайте и порнографските снимки на приятелки на опозицията, излейте няколко кофи с помия по "Демократична България"! Така де, ТОЙ Боко рече, че не ви ще, ама то, разбира се, е за пред хората! Иначе мангизите ще продължава да ви ги снася! Гарантирано от ГЕРБ - СИК - Банкя!
14
Наполовина от това колкото струваха двете катастрфи на Импексовата барсала и ставата на Ламбо! И хиляди пъти по малко, от кортежите на началника на Румен Пъпката, ген. Деса!!
15
Атентата е от 1944 към мнозина честни и умни граждани, а сега да им светна лампичката, имат пари, но за мен лично не са аристократи, а комунисти разпръснати във всички партии, окрадоха от народа спестяванията им от 30 години, от 1946 смяна на парите, цял чувал един от родителите ми след 1946 и изгорели. Можело е и къща, но са имали и тъйтъйтъй. Минало свършено, но лошите и алчни за пари ви е написано на челото, а и си санирахте лукс бои, таван ски и сие вътре на областния, на покойницата на танас бабата, спират се и гледат, а ми били. Първо на народа и ако остане на вас, но алчността няма спиране и после хората ви криви. Нека се възстанови, желаем им от все сърце, но бъди честен, крадци по малко, не само работа на свръх богати. Назначи и изхвърли турчин. От пожарна ТАТИ, Мария от 20 години при евреите, стари хора, на децата им купи жилища, много злини с цц. Все заможни, а не всички са умни. Оправи в мастанли бг пенсионер мвр Ангелина, целият им род. На танас приятел горското, оод цвета кли и след 1 месец обратно че ще й трябват още и още, а от 20 години цели семейства безработни, хитра лисица, тя и родителите й. Все ревяха за пари, моята пенсия, 2009 го казваше е 80 от захарна по болест, и 160..на всички учителки децата на държавна, банки митничари, нищо че си много над тях по възпитание скромност трудолюбие, карай да върви, горния помогна че ги отърва от най страшната болест чумата, от гладен и само забравил се и сега ще обвиняват ченгетата, другата кола, а те прелесна.. Унищожиха младите и много умни. Не сме комунисти, нито фашисти, а искахме справедливост, но и това не получиха, както казва една майка с висше на около 70 от Враца, дъщеря ми е в нои.. Тя удря, разпорежда се.. Коя е тя.. А и приятелките й, психо, преди 20 г бяха на успокоителни, просеше лекарства, цигари, пинтия, умните и от крадоха кожното палто, защото ги обиждаш на комунисти, а тя бе доносник шушукаха умните висше, пази парите на предприятие приватизираното от приятелката на бб, изхранване 1500 и със семейства деца, 4500,а сега чиновници повече от работници, продадоха на дпс сградата, а продукция изнасял в Русия, гладни нямаше, като оздравее да пази ипон инждд пенсията, и той клошар, но сега му виж на децата банковите им сметки, оод да живее и им бил виновен този и онзи, ако бяхте умни да бяхте ги продали и оставили народ да работи, а той умре.. Неделчо за теб и не публикувай, 1 към 1,тошко,ангелина,момче в мвр сф, щерка директор уще или зам. Директор, а Ангелина завършила 3 годишното икономика машинопис, в банки, пенсионери.. По добре дпс, поне не им знаем..и бг ли да им купуваме костюми, под наем на бала, а днес милионери, не им завиждам, но много мъки на този свят боже сториха сините комунисти.. Не че при соца, но имаше ред, дисциплина, а сега киндибашкиндитраш, живи и здрави. Щастие с пари не се купува, Нешка робева
16
Гипсово корито, или вана с киселина, това е вапросът.
17
За всички е ясно, че нещо се крие от медиите. Не се дава думата на другите участници в катастрофата докато се обработят за да не кажат, какво точно се е случило. Няма ни една схема или чертеж, който да обясни на народа, как тези разпасани политици и кръвопийци живеят като в приказка, а в действителност са много прости хора. В България няма справедливост, а управляващите газят законите, това е констатацията на народа и с никакви лъжи и глупости по медиите не можете да ми промените мнението, за това и ще ви наказвам вас от ГЕРБ на изборите, които фалшифицирате за да ви возят и да крадете от екстри и незаслужени пари, България ще бъде променена, ако не с избори, то с народно недоволство.
18
Мая Нешкова.. Щастие с пари не се купува хора. Не всичко е милиони. Най-голямото щастие са децата, семейството, живот нормален.. Искаме жилище, кола и работа.. Но уви либерали
19
Защо Генерал Деси може да бъде возена с кола на НСО а председателя на Народното събрание не може? Когато Президента го возят и охраняват edna кахорта охранители от кого го охраняват по вашата логика? Защо действия които касаят служителите в служба НСО се задават на г-жа Караянчева да не би тя да е изпреварвала или тя да е карала колата?
20
Тази медиа е лъжецът на века и едва ли друга ще я настигне в следващите сто години . Как и защо подобни псевдонекадърни и бавноинтелектуално журналисти имат власт - отговорете си сами !
21
Лоша поличба е да срещнеш кола на НСО. Особено ако си шофираш спокойно извънградско през почивните дни.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
НСО е превърната в бащиния на Радев и Радевица , погледнете намръщения охранител на Радев , той просто с вида си провокира обществото и им казва с една дума “ АБЕ КВИ СТЕ ВИЕ БЕ ..Я СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ РАДЕВ ..“ ...!
24
Така става когато Генерал Деса Шербетова кадрува в НСО. Сега НСО да покрие разходите по транспорта и лечението на Караянчева.
25
Очевидно правилата по които работи нсо, не са в полза на охраняемите лица
26
Бахти експерта е тоя генерал .... нямало било разписано правило да се слага колан на задната седалка. Я да видим какво пише в ЗДвП: Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани. (2) Могат да не използват обезопасителни колани: 1. бременните жени; 2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан; 3. (нова - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 7.08.2012 г.) лицата с трайни увреждания на горни крайници и/или опорно-двигателния апарат, които управляват моторни превозни средства, адаптирани съобразно техните нужди; 4. (предишна т. 3 - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 7.08.2012 г.) водачите на таксиметрови автомобили, когато превозват пътници в рамките на населеното място; 5. (предишна т. 4 - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 7.08.2012 г.) инструкторите - при управление на автомобила с учебна цел. Сега и на Караянчева и на шофьора трябва да им лепнат по една глоба от 50 лв.
27
Ако той бил шеф на НСО ,нямало да има катастрофи!!!!!! Още един нарцис!!!
28
този “ ГЕНЕРАЛ “ ВЛАДИМИРОВ , който пуснаха по телефона , вместо да говори за НСО , той плюеше по Борисов е каза че камерите в джипа му служили за фотосесии ....А то в джипа на премиера няма камери , а има телефон и фейсбук и жената която го снима с телефона в профил ...ето как някакъв измислен генерал Владимиров си изля злобата в ЕФИР !
29
ШЕФОВЕ НЕ ШЕФОВЕ , ИМА ГОСПОД !!!!!ТОЙ БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!!
30
До питащия № 3 защо със същото възмущение не попита една нарекла се първа дама не ходи пеша а ползва услугите на НСО.Много специалисти в тази държава,според тебе пред. на НС не може да се вози служебно.Друг пък тази заран заяви че Борисов няма право да кара кола на НСО и да гледа встрани.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 13974
архив

Затрупан с работа математик седи зад писалището, когато до него се доближава малкото му дете и пита:
- Татe, как се пише цифрата осем?
- Много лесно - също като знака за безкрайност, но завъртян на ъгъл Пи върху две!

няма нови новини
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
сега
2584
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
Кои са най-големите късметлии тази есен според зодията
x