Вход
София
Времето в София 15 o C

СЛЕД КРЪВТА В "НАДЕЖДА": Родителите на убиеца Викторио с ексклузивно разкритие: Синът им написал писмо, в което...

СЛЕД КРЪВТА В "НАДЕЖДА": Родителите на убиеца Викторио с ексклузивно разкритие: Синът им написал писмо, в което...

на 31.10.2018
96768
25
СЛЕД КРЪВТА В "НАДЕЖДА": Родителите на убиеца Викторио с ексклузивно разкритие: Синът им написал писмо, в което...
Автор: ПИК
31.10.2018
25
96768

Задържаният за двойното убийство в столичния кв. „Надежда” Викторио Александров вече е преместен в МВР болница. Пред Нова телевизия родителите му показват писмо, което твърдят, че е написано от сина им. То е предадено на полицията. В него Викторио е написал, че много обича детето си и че няма да позволи да му се случи нищо лошо. Тепърва ще се прави графологична експертиза, от която ще стане ясно дали убийствата са били предварително планирани.

Пред разследващите той твърди, че продължава да не помни за двете убийства. Не помнел, че пътувал и до бензиностанцията, където прострелва детето си. Обвиненията срещу него са три – за убийството на Дарина, на детето и за принуда по отношение на таксиметровия шофьор.

Какво точно е накарало 26-годишният Викторио Александров да извърши двойното убийство все още е рано да се каже. Не се знае и дали е бил под въздействието на наркотици. Ясно е обаче, че в четвъртък Викторио подава жалба срещу жена си. Тя е за психически тормоз.

След като излязоха детайлите по случая, остана въпросът можел ли е таксиметровият шофьор да се намеси и да спаси живота на детето.

Според психиатърът д-р Веселин Герев причината за убийството е ревност. През последните пет години Викторио Александров е работил в частна охранителна фирма. От там отказаха да коментар пред камера, но ни увериха, че при постъпването си на работа 26-годишният мъж е минал успешно през психотест.

Само от началото на тази година 22 жени са били убити от своите бивши или настоящи партньори. Данните са на Българския фонд за жените на база медийните публикации. В тази статистика влиза и убитата Дарина. Нейната дъщеря Никол също стана част от черната статистика. Според фонда за жените от началото на годината три деца са били убити от собствените си бащи.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(25)
1
А бащтите обити от синовете си с брадва и убратното, както и чичовците, коя урганизация ги брои? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
2
ЖЕНИМ СЕ ЗАРАДИ ФЕЙСБУК, РАЖДАМЕ ДЕЦА ЗА ДА СЕ ПОХВАЛИМ ВЪВ ФЕЙСА...А ИНАЧЕ НЕ СЕ ОБИЧАМЕ А САМО СЕ ХАРЕСВАМЕ...ЗАТОВА СЕ СТИГА ДО ТУК...
3
ХИТЛЕРОВА ...МОУ СИ ТЪПА...
4
3) Не съм Хитлерова естествено. Густавова съм. Плюс това ас съм не само МНОУ ТЪПА но съм и дзверски ПРОСТА!!! Що не ми казващ, че съм ПРОСТАКЕСА НУМЕРО УНО? Искащ да ме убидищ ли? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
5
СИ УТДАВНЪ УБИдинъ
6
Тия неговите родители са еднакво виновни като него и тях да вкарват в затвора.Сега ше го оправдават ли?Дано техните съселяни като ги виждат всеки ден да ги заплюват и обиждат и накрая да стане толкова непоносимо,че да не могат да излезнат от вкъщи
7
Проблема е че на децата се дава всичко наготово , те нямат ценностна система...И много "филми" гледат...
8
и като е подал жалба за тормоз, защо полицията не е реагирала? каква е процедурата, на изчакване ли?
9
7) В случая работата е по-дебела. Дава им се всичко, ама от ипотека от банки, овердрафти от фирми за бързи кредити и т.н. Да глезиме куклата и да се покажем по- по най и на л-ното цуцурката. А хоризонта на тези хора е само Надежда. В далечината са Бакърени гробища и Убеля. За психотест се учи. Под въпрос: херувим, бело или просто психопатология. Ревност, или желание за доминация. Млади, и което е по-лошо инфантилни. Кредитът може да те накара да изпушиш сам по себе си, ако трябва да глезиш кукла, но ако има намесени и нъркотици убърквацията става пълна. Сами по себе си нъркотиците не са лощо нещо, но могат да бъдат упастни. Ето заради такива збърканяци имат лоша слава. Друг е въмпроза, че трябва да се грижищ за психичното си здраве. Опутрэбата на некои нъркотици мое да има лощи последствия, затова требва да се знае психоза от стимоланти с какво се лекува и предотвратява, абстиненция с какво се лекува и предотвратява, срив след опутрэба на стимоланти с какво се предотвратява. Трябва да си познава собственото психично състояние, всяка болка си има билка, ако има терзания има лекари и рецепта за упределен арсенал от психиатрични медикаменти, които лекуват налудности, оспукояват нервите и т.н. и момичето и бебенцето щеха да са живи. Да. И ако МАД$ЛЕН не се беще оакал след като беще ясно, че Викторио е изперкал и ше обие детето ако се почувства притиснат. Пцехуглотците каде беха? Какво писмо какви пет лева, кой има време да чете и да аналмитизира? Две думи стигат, човека е изперкал тотално, извод, щом е обил майката, ше обие и детето толко ли е сложно?
10
Не знам майка му защо плаче. 'Слънчицето ни' ... ами като виждаш че синът ти е на път да превърти подай жалба към някоя институция като не можеш да се справиш ти с проблема, това че 'сте зад него' не променя факта, че в момента е убиец. Каквито и семейни проблеми да са имали, те не могат да оправдаят престъплението.
11
Само аз ли виждам приликата>> https://www.youtube.com/watch?v=6tGmvOfkg-Y
12
отговор на коментар
Адолфина, какви кредити, какви банки, какви наркотици (макар че версията не изключва такива в конкретния случай) ?!? Остави личните си проблеми настрани. Това си е деяние на психично нестабилен човек и нищо не може да го оправдае. Това да убиеш собственото си дете при неуспешен опит за самоубийство е достойно за наградите Дарвин /s.
13
12) Естествено, че е психически нестабилен, кой е казал, че не е , но едва ли някой изключва, че нъркотиците също може да са катализирали побъркването му. Иначе... Инфантилизъм. А защо пак да повтарям за заемите, семейство двайсетгодищни живеят отделно в нова сграда (за да е ново, лъскаво, статус символ) но до известна степен парадоксално в техния си квартал, защото само него си знаят. (Едно време поне, Надежда беще много готин квартал, имаше си търговски обекти по Ломското шосе, очилища, читалище, щипка мангали, Северен парк, каквото ти доша иска.) Личи си по снимките, че всичко около тех е ново, ходят на почивка. Как се постига всичко това от един 26-годищен сотаджия? Непрекъснато закъсняване със вноските, рефинансиране на кредитите, женската учи фотография, той е агресивен, не знае как да се държи.... Освен психопатологията – патологична ревност по всяка вероятност, има един субстрат и той е вековната, изпълзяла на припек от първобитния лес, първична простотия. При физиологичен афект се бие диазепам. При психотично състояние – халоперидол. Ако го бяха хванали по-рано, може би щяха да го предупредят, ако се беше държал странно, да го насочат за принудително лечение, психотерапия, жената трябва да се уважава, няма никакви любовници под леглото и зад пердето, други мерки, които биха запазили връзката или напротив, биха ускорили и облекчили раздялата... Ама липсва вяра в институциите, а също и култура да бъдат потърсени за помощ нали това им е работата. А МАД§ЛЕН праща патрулка бес пцехулонг... Всички се отклонявате от главния въпрос. Например, таксиджията бил дребна дошица. Дребна дошица, ама се е опитал да овладее положението под дулото на пистолет. Айде аз да полудея и да ми дойде някой смелчак от протестна мрежа, дали няма да го гръмна ако не ме кефи. Сноби. Човекът съвсем правилно не е взел детето, защото не е негово. Ако беше взел детето, бих казала, че онзи щеше да го гръмне. Може пък и таксиджията да е един от стотимата любовници на жена му или бог знае кфо. Еле пък ако е токсична психоза, и погрещно го диагностицират като шазуфреник, защото не си казва, че е на бело и не му правят тест кръф и орина.....
14
Най-малоумното нещо от два дена е повсеместното заклеймяване на таксиметровия шофьор. Та как не можал да предотврати станалото, пък какъв получовек бил, колко душевно осакатен бил, какви ли не морални оценки и присъди. Ние наистина сме най-добри в обвиняването и в осъждането на другия и на другите. Ние знаем най-добре, така отстрани, разполагайки с цялата информация, казваме кое как е можело да стане. А в този един час докато са пътували, шофьорът не е имал реалната информация, въз основа на която сега им се струва лесно на някои да го съдят. Той не е знаел, че мъжът е убил жена си, за да предположи, че може да убие и детето си. Той чува версия, че жената е убила второто им дете и този иска да се самоубива. За него безумецът в колата не е бил убиецът, за когото ние четем в това време. Дори да беше се съгласил да вземе детето и да го остави да се самоубива, пак щяха да се намерят критици, които да го обвиняват и да разсъждават, че е можел да го разубеди, да спаси и него и т.н.
15
Адолфина,стига с тия заеми.Само ти ли не разбра,,че това лъскавото в новата сграда е купено от майката на момичето -счетоводителката от "средната класа" без заем, и е на нейно име.Де се е чуло и видяло счетоводител заем да тегли? При толкова много ДДС;)))) За детето...че Викторио го е убил ..студено ,много студено. Айде Адолфи остани си със здраве
16
Бре, ти да видищ, майката честна щчетоводителка със 200 години трудов стаж като тъщата на Цветанов. За пръв път чувам, голема екзотика ми поднасящ. За протокола, икуномисти и щчетоводители се скъсват от кредити, като щчетоводителите убаче както правилно си одбелязъл/а бъркат здраво и в касата. Кфо, ще си легащ ли?
17
Получили налудничаво писмо от сина си; очевидно знаели, че той откача; заявяват, че стоят зад него по всички показатели, а обвиняват шофьора на такси, че с пистолет в слепоочието не спасил внучето им?! Баси нахалните психопати! Цялото семейство са за затвора и да не излизат!
18
За протокола, близките ми викат Делфина или просто Делфи. Които не са ми толко близки ми казват и Ади, но не си правя труда да ги поправям, макар да мразя да ми викат така все пак не са ми най-близки. МХМ.
19
Адолфина ,много си тъпааааааа;)))) Като има ДДС за какво кредити?
20
Знам, че съм тъпа, един комплимент не чух, че съм дзверски проста. Така ли се пренебрегват личните качества на една жена? Искам да чуя, че съм дива и проста, харесва ми да ми го казват. ДДС, а? Мангалския бизнест? А ти откъде знаещ? Тогава можеме да почнеме да си измисляме каквото ни хрумне и да разкрасяваме с кво ли не. Като има море от ДДС, за кво му е да работи сотаджия да си образува нерви? Може да я заключи и да виси по кафенетата със други питеци и да щмърка бело. И като се прибере да се напие без да е убразувал нерви и да не я пребива. За престижа ли е станал сотаджия като в семейството му текат реки от благодатно ДДС? Не, не така, колега. Не можем да си измисляме. Каквито факти ни снесе Пик и телевизора, да отсеем нелепиците и маловажното и тогава да аналмитизираме. Излагащ се колегааааа !!!!
21
И ме хващаше бяс! "Най-добрият баща на света!!!" - го провъзгласиха тези ненормалници! Толкова добър, ценял дъщеричката си, не давал прашинка да падне върху детето...и го застрелял в окото! Образец на простотия. Простотията убива! Животът на децата ни копира каквото виждат в семейството си! Отчаян съм! Най-тъпата комунистическа идеология унищожи народа на България! Умните си заминаха. Остана...Адолфина.. и ужаса в озверените и объркани малоумници в държавата на победилия комунизъм
22
Нека помълчим и в това мълчание да помислим, че за всеки от нас бъдещето е непредвидимо и може да преживее болка, тъга, печал, радост! Не съдете, за да не бъдете съдени! Майчината любов е безусловна и майката не се отказва от детето си, за нея то е плът от плътта й , кръв от кръвта й! Родителите не са са ненормалници, просто са смазани от мъка ! Да 21, така е, комунистите потъпкаха християнските ценности, вярата в Бог, семейството! Голяма е мъката на две майки и двете загубили децата си, защото, какъв е животът на убиеца, който няма да има покой и смъртният грях ще го погуби! Болката на ближния е и наша болка, страданието и мъката на ближния са и наши страдание и мъка! е хвърляйте камък по майката на убиеца, това е нейното дете и не искайте отказ от това да бъде майка! Преди да посегнете към камъка, помислете, бихте ли го хвърлили срещу вашето дете, ако сте майка или просто земен и смъртен човек!
23
Говорите без да знаете нищо за тези хора.Говорите така,все едно сте им светили.Не го оправдавам този,но една жена може да те докара до лудост. Особено,ако те шантажира с детето.Не казвам,че е така,но никой тук,не е сигурен дали не е така.Водите някакви статистики,за бащи убийци,а не правите сметка,че живота ни докара до тук,да превъртаме изцяло.Този,ще си носи отговорността тук на земята и след това пред господ.За този,тук живот вече няма.Но водите ли статистика,за майките убийци? Колко майки годишно правят аборти,колко майки се друсат докато са бременни или пушат и пият.Колко жени забременяват,за да могат да вържат някой заможен мъж.Лично аз знам за толкова много жени,които шантажират мъжете си с децата,за да имат облага.
24
А какво да кажат родителите на убитото момиче.Той ще полежи малко в затвора и после пак на свобода.Много жалко,защото 2 семейства са затрити и почернени, а 2 млади живита погубени.
25
все красиви жени и подбрани с лични проблеми и ревност уж....какво ли не! Да стреляш по детето си в очите му това е уродщина-наркотик или платена работа,колко ли пари са това? Но убийците и жертвите се подбират,циганите и мутрите са насреща,това е то при тях са и наркотиците и оръжието!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17100
архив

Чукчата се прибира у дома:
- Жена, стоплила ли си чая?
- Да.
Налива му чай, чукчата опитва - студен.
Ядосан го излива на главата на жена си и излиза от стаята.
Жената стои и си мърмори:
- Добре, че не го бях стоплила, щеше да ме изгори.

няма нови новини
Днес: 263
hot
най-четени новини в момента
сега
2861
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
Непълноценният сън трупа килограми
x