След провала на Корнелия и Йончева: ОЛИГАРСИ ПРЕНАСОЧВАТ РЕСУРС КЪМ РУМЕН РАДЕВ

Политика

След провала на Корнелия и Йончева: ОЛИГАРСИ ПРЕНАСОЧВАТ РЕСУРС КЪМ РУМЕН РАДЕВ

144195
на 10.07.2019
След провала на Корнелия и Йончева: ОЛИГАРСИ ПРЕНАСОЧВАТ РЕСУРС КЪМ РУМЕН РАДЕВ
Автор:   Данка Радева

Мнозинството в парламента отхвърли поредното вето на Радев. Законът против дивото къмпингуване е приет окончателно.

препоръчано

Българският президент работи в очевиден синхрон с тъй нареченото "разградско дясно" и отстоява неговите интереси. Десислава Радева си пие кафето с Галя Прокопиева и това не е жълта клюка.

С групата "разградско дясно" обозначаваме онзи странен сбирток от костовистки отломъци около Христо Иванов и Радан Кънев, зелените рекетьори на Тома Белев, розовите фашисти от НПО-тата на Сорос, грантоядния медиен обръч на "Капитал"...

Корнелия Нинова и Елена Йончева се провалиха в метежа си срещу законното правителство. Вероятно сега целият ресурс на подсъдимите олигарси ще бъде пренасочен от "Позитано" към "Дондуков" 2.

Румен Радев се превърна в последна надежда за оперативно интересни лица като Цветан Василев и Иво Прокопиев. И те тепърва ще го ухажват - и заради правото му постоянно и инатливо да налага вето върху неудобни закони, и заради задаващия се ключов избор за нов главен прокурор.

Радев е свръхактивен играч в този избор, макар че пълномощията му се изчерпват с формалното издаване на указ след гласуването във Висшия съдебен съвет. 

Заверата на Цветан Василев и Прокопиев иска да си назначи персонален държавен обвинител и в битката ще позиционира президента като възлов съюзник. 

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това