След разкритията, че Божков организира протестите: Бабикян остана с Манолова и Босия - скочиха и на Тръмп (СНИМКИ)

Политика

След разкритията, че Божков организира протестите: Бабикян остана с Манолова и Босия - скочиха и на Тръмп (СНИМКИ)

148240
на 14.07.2020
След разкритията, че Божков организира протестите: Бабикян остана с Манолова и Босия - скочиха и на Тръмп (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

След разкритията на прокуратурата днес, че Божков е платил за протести, което стана ясно от негови разговори с журналист и депутат, днес гуруто на фейк новините и "флагман" на протестите Арман Бабикян остана сам с Николай Колев-Босия и Мая Манолова. От немай къде протестиращите скочиха на американския президент Доналд Тръмп, развявайки чучелото му.

препоръчано

В страната протестите оставват рехави. За пореден ден в Ловеч излязоха едва 30 души.

В Бургас около 70 души се събраха пред общината и после поеха пеша по центъра. Там по традиция от няколко дни те си направиха снимки и видео между разхождащите се, за да изглеждат повече

В Стара Загора 10 души държат плакати, строени като комунисти на разпит. Около 50 души стоят и ги гледат отстрани.

Около 80-90 души излязоха и в Габрово. В Силистра протестиращите се оказаха 20, в Кърджали - десетина, водени от бившия червен кмет Милко Багдасаров, в бунтарите Пловдив отново са около 30-40. В Добрич се събраха на протест около 50, около стотина бяха в Хасково, но сред тях имаше и хора от Димитровград и Харманли. 

В иначе революционния и червен Перник не се провеждат никакви протести.  В Смолян също все още няма протести, но такива се организират за петък. 20-ина души в Кюстендил отчетоха активност, а в Търново излязоха  едва 10 души на Слави и ДСБ.

В Стара Загора протестът изглеждаше така:

А в Кърджали едвам се събраха 10-ина души:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК