СЛЕД РАНДЕВУТО ПРИ ОСИ: Киро нареди на Радев да притисне МВР шефа за купувачите на гласове. А той кога ще даде отчет за срещата с шурея на Японеца

Епицентър

СЛЕД РАНДЕВУТО ПРИ ОСИ: Киро нареди на Радев да притисне МВР шефа за купувачите на гласове. А той кога ще даде отчет за срещата с шурея на Японеца

112090
преди 4 часа
СЛЕД РАНДЕВУТО ПРИ ОСИ: Киро нареди на Радев да притисне МВР шефа за купувачите на гласове. А той кога ще даде отчет за срещата с шурея на Японеца

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков, който направи онова "ала-бала" с президента, строи Денков, Деничка Симеонова и още неколцина от своите, за да поиска с патетичен тон от Румен Радев незабавно да призове на "Дондуков" 2 на отчет министъра на вътрешните работи Атанас Илков. 

препоръчано

Причината - заформилата се истерия около едни разпространени списъци с прякори, за които се твърди, че притежателите им са част от мащабна схема в национален план за купуване на гласове за изборите.

Разбира се, ако тази порочна практика бъде доказана, то тя и участниците в нея трябва да бъдат санкционирани съгласно най-строгата буква на закона.

Тук обаче иде реч за абсолютната пародия - такава, каквато само един Кирил Петков може да сътвори. Предизборно!

В най-новото си видео, качено по-рано днес във фейсбук, бившият премиер посочи министъра на вътрешните работи Атанас Илков за чадър над купувачи на гласове в Пазарджишко.

Дословно и без редакторска намеса: "Призоваваме президента Румен Радев и премиера Главчев, двамата човека, които назначиха този министър, веднага да го свикат! Да съберат цялата информация. Самият министър публично да огласи какво се е случило с този случай...".

Странно обаче защо Кирил Петков вече трети ден мълчи за своята предизборна среща в столичния квартал "Филиповци". Припомняме, че рандевуто с представители на ромската общност се проведе в известния ресторант "При Оси". Съдържател на заведението е Януш Йорданов, по прякор Оси - известен ромски лихвар и барон, разследван за трафик на бежанци, а негови приближени - за търговия с гласове.

Същият Оси е и роднина на сочения от десетилетия за подземен ромски бос Кирил Киров-Японеца. От своя страна той пък лъсна в списъците с купувачи на гласове. Тях партията на Христо Иванов и Ивайло Мирчев - "Да, България!", която е част от коалицията ППДБ, наскоро подаде до МВР, ДАНС и прокуратурата.

Та, ако Радев и Главчев трябва да поискат отчет на Атанас Илков, то кога Петков ще се отчете публично поради каква причина се озова точно в ресторанта на шурея на Киро Японеца?

P.S. "Никой не е над закона" - буйстваше навремето Кирил Петков, когато нареди ареста на Бойко Борисов. Сега въпросът е - а той от коя страна е?

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК