След сигнал на ПИК: Столичната полиция проверява зверски побой над момиче и баща

ЧАС ПИК

След сигнал на ПИК: Столичната полиция проверява зверски побой над момиче и баща

7576
на 16.09.2013
След сигнал на ПИК: Столичната полиция проверява зверски побой над момиче и баща

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) разследва активно жестокият побой над 14-годишно момиченце и баща му, за който ПИК съобщи вчера (виж в още по темата).

препоръчано

Кристина и татко й Росен станали жертва на разбеснял се бабаит, които ги пребил на улица №13 в столичния квартал "Обеля" заради една ябълка, която момичето искала да вземе,  твърдят самите потърпевшите пред медията ни. Според тях на мястото на разправата присъствала и Цецка Кирилова, която е секретарка на началника на столичното 9-то полицейско управление.

Днес колеги на Кирилова заявиха пред ПИК, че тя е в отпуск и отказаха да ни свържат с нея. Потърсихме за коментар и пресцентъра на СДВР, за да разберем развитието на случая. 

"Да, имаме внесен сигнал по този случай. В момента фактите се изясняват. Проверката продължава, ще ви информираме, когато тя приключи", заявиха от полицията.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК