СЛЕД СТРЕЛБАТА: Байдън нареди: Да се задействат всички ресурси за защита на Тръмп

Америка

СЛЕД СТРЕЛБАТА: Байдън нареди: Да се задействат всички ресурси за защита на Тръмп

62693
на 16.09.2024
СЛЕД СТРЕЛБАТА: Байдън нареди: Да се задействат всички ресурси за защита на Тръмп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп може да е претърпял втори опит за убийство. Настоящият президент Джо Байдън отговори и инструктира властите да използват всички ресурси, за да защитят политика, се казва в съобщение на сайта на Белия Дом.

препоръчано

"Моят екип ме информира, че федералните правоприлагащи органи разследват възможен опит за убийство днес срещу бившия президент Тръмп. Заподозреният е в ареста", казва Байдън, цитиран от "Фокус“.

Президентът на САЩ отбелязва, че поздравява Тайните служби и техните партньори в правоприлагащите органи за тяхната бдителност и усилия да гарантират безопасността на бившия президент на Америка и неговия антураж.

"Радвам се, че бившият президент не е пострадал“, заявява Байдън.

По думите му, има активно разследване на инцидента и органите на реда събират повече подробности за случилото се.

Байдън подчерта, че много пъти е казвал, че в САЩ няма място за политическо или каквото и да било насилие. Затова той нареди да продължи защитата на Тръмп.

"Наредих на екипа си да продължи да предоставя на Тайните служби всички ресурси, способности и защита, необходими за гарантиране на постоянната сигурност на бившия президент“, заключи настоящият ръководител на Белия дом.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК