След флирт по интернет: Мним бизнесмен ужили пловдивчанка и роднините ѝ с 40 бона

Крими

След флирт по интернет: Мним бизнесмен ужили пловдивчанка и роднините ѝ с 40 бона

7871
на 17.01.2022
След флирт по интернет: Мним бизнесмен ужили пловдивчанка и роднините ѝ с 40 бона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пловдивчанка и роднините ѝ изгоряха с близо 40 бона след като бяха измамени от находчив мъж от Асеновград, пише Марица.

препоръчано

Дамата се запознала с измамника чрез интернет сайт за запознанства. Започнали често да си пишат, допаднали си и се влюбили един в друг. Измамникът обаче представил сюжет, който нямал общо с действителността. Твърдял, че притежава охранителна фирма. Постепенно се сближил още повече с набелязаната жертва и започнали да се виждат всеки ден. При една от срещите им асеновградчанинът се похвалил, че има бизнес отношения с богат чужденец, който възнамерява да развива дейност в България. За целта трябвало да му оборудва офис с най-скъпата техника и обзавеждане. Казал още, че му е необходим скъп мобилен телефон. При следващи срещи пък разказал, че трябва да събере сума от 10 000 лв. за лечение на дете на негов приятел в чужбина. Споделил с пловдивчанката, че поради срещите им е прекратил договор с клиент и че ще трябва да брои неустойка в размер на 13 бона.

Друга сюжетна линия, която умело използвал, била, че е иманяр и че за да заработи металотърсача му е необходимо определено количество злато. Пловдивчанката обаче вярвала на всяка една приказка и му предоставяла каквото той пожелае. Така в схемата се набъркали и нейните родители и близка приятелка, тъй като в случаите когато нямала пари, измамникът я карал да иска от майка си и баща си.

Когато преустановил връзка, пловдивчанката се усетила, че е станала жертва на своята наивност. Сезирала компетентните органи и асеновградчанинът бил задържан. За сряда е насрочен стартът на делото срещу него в Районния съд в града под тепетата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК