СЛЕД 42 ДНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ: Камен Куката пуснат тайно от затвора

Крими

СЛЕД 42 ДНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ: Камен Куката пуснат тайно от затвора

25346
преди 5 часа
СЛЕД 42 ДНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ: Камен Куката пуснат тайно от затвора
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Камен Балбузанов-Куката е бил освободен тихомълком от затвора и вече е на свобода. Въпреки че бе осъден на 4 години пандиз, плевенският гангстер е бил пуснат още на 2 октомври.

препоръчано

В момента той се разхожда свободно из града, а миналия уикенд е забелязан в популярно заведение в центъра на София.

Оказва се, че той е бил за решеките само 42 дни. Според съда, по-голямата част от присъдата си Камен Куката е излежал в ареста. Тя се стопява допълнително поради това, че в пандиза е работил, съобщи "Лупа". 

В средата на август стана ясно, че подобно на Брендо, Балбузанов се е предал сам в затвора в Плевен, след като бе издирван от април заради присъда на Върховния касационен съд. Тя е за банда за рекет, побои, изнудвания и други. 

В края на април 2017 г. Куката бе арестуван като лидер на банда за рекет, принуда и палежи, действала в Плевен. Разследващите тогава твърдяха, че сред жертвите било семейството на изчезналия безследно през 2015 г. бизнесмен Йоско Исаев, един от собствениците на "Плевенски хляб".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (НА ЖИВО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК