Служебният кабинет удължи срока за съхраняване под наем на машините за гласуване

Политика

Служебният кабинет удължи срока за съхраняване под наем на машините за гласуване

6703
преди 4 часа
Служебният кабинет удължи срока за съхраняване под наем на машините за гласуване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният кабинет удължи срока за съхраняване под наем на машините за гласуване на не повече от три години, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението влиза в сила от 1 октомври. 

препоръчано

Служебният министърът на финансите ще осигури необходимите средства за финансовото обезпечаване на решението, съобщиха от служебния кабинет. От своя страна Централната избирателна комисия (ЦИК) следва да сключи съответните договори за наемане на помещение за съхранението на устройствата за машинно гласуване, става ясно още от съобщението. 

След допълнителни уточнения между Министерския съвет (МС) и Централната избирателна комисия (ЦИК) вчера беше изяснен въпросът за съхранението на машините за гласуване. 

По този начин ще се гарантира спокойното протичане на машинното гласуване на предстоящите на 27 октомври избори, уточняват още от правителствената пресслужба.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК