СЛУХ: Абрамович се мести в Истанбул, купил имение за 18 млн. долара

Европа

СЛУХ: Абрамович се мести в Истанбул, купил имение за 18 млн. долара

7532
на 19.09.2023
СЛУХ: Абрамович се мести в Истанбул, купил имение за 18 млн. долара
Автор:   ПИК

Роман Абрамович се е преместил от Лондон в Истанбул. Според "Хюриет" той е купил имот за 18 млн. долара.

препоръчано

Имението в истанбулския квартал Юксудар е принадлежало на турския проповедник Аднан Октар, който през януари 2021 г. беше осъден на 8658 години затвор за отвличане, насилие и тормоз. В парцела от 96 хектара има две сгради с обща площ от около 2000 квадратни метра.

Вестникът твърди, че Абрамович първоначално е искал да купи къща на Босфора, но не е успял да получи одобрение за хеликоптерна площадка. Затова е закупил парцел на друго място.

Изданието отбелязва, че на имота се изгражда хеликоптерна площадка, а къщата се ремонтира. Пътищата около имението са ремонтирани, а по периметъра на парцела е издигната висока ограда.

От пресслужбата на Абрамович отричат информацията за покупката на имението.

През март 2022 г. Роман Абрамович попадна под санкциите на Великобритания заради началото на войната в Украйна. През май 2022 г. Роман Абрамович продаде футболния клуб Челси. Също така многократно е съобщавано, че той е посредничил при контактите между Русия и Украйна.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците
ПИК TV x
Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК