СЛУХ В БСП: Корнелия Нинова с любовник в партията? (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СЛУХ В БСП: Корнелия Нинова с любовник в партията? (СНИМКИ)

375659
на 12.02.2019
СЛУХ В БСП: Корнелия Нинова с любовник в партията? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова си има нов любовник в партията, шушукат на "Позитано 20". Според отлично запознати и близки до соцлидерката, новата й изгора е автомобилният състезател Крум Дончев, който сменил Иван Ченчев. Нинова имала афинитет към по-млади мъже и не обичала да се задържа с един и същи любовник, говорят из червените кулоари. Съмненията, че между Дончев и Нинова има нещо повече от приятелство, се засилила още повече през последните седмици, когато станало ясно, че тя го готви за листата на евроизборите. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По-паметливите пък си припомнят, че именно Нинова преди две години лично го направила член на БСП и му връчила членската книжка. По негови думи с нея се запознали съвсем случайно на събитие, където разменили няколко приказки и понеже винаги се интересувал от политика, пък от родителите си наследил любовта към БСП, решил да стане член на партията.

Нинова го изчеткала ударно, като заявила, че БСП имала нужда именно от експерти като него. Депутат не станал, защото целите на соцлидерката били далеч по-големи за Дончев. Според нея той не можел да си пропилява таланта в родния парламент, а трябвало да го изстреля директно в Брюксел, където да си има от верни по-верни хора. 

По-вещите в делата на Нинова били бесни от сметките, които си правела и начина, по който някои хора си проправяли път в партията, без да имат никакви заслуги затова и да съвсем отскоро в редиците й. И припомнят как Иван Ченчев се уреди с депутатско място, след като и той бе спряган за близък до сърцето на Корнелия Нинова. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов: Денков и Радев не приеха идеята на ГЕРБ за стратегически енергийни доставки (НА ЖИВО) ПИК TV! Бойко Борисов: Денков и Радев не приеха идеята на ГЕРБ за стратегически енергийни доставки (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК