Слънчево и горещо в цяла Бъгария - живакът удря 37 градуса

ЧАС ПИК

Слънчево и горещо в цяла Бъгария - живакът удря 37 градуса

6042
на 18.07.2015
Слънчево и горещо в цяла Бъгария - живакът удря 37 градуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще е слънчево, след обяд горещо. Максималните температури в повечето места ще са между 32° и 37°, съобщават от НИМХ. Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи малко по-високо от средното за месеца. Над планините ще е слънчево и топло.

препоръчано

По билата ще духа до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 26°, на 2000 метра – около 19°. Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа бризов вятър и там максималните температури ще бъдат по-ниски, спрямо вътрешността на страната: 29°-30°. Температурата на морската вода е 22°-26°. Вълнението на морето ще е 2 бала. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК