Смрад и мизерия: Убитаците на Манолова и Бабикян превърнаха центъра на София в бунище (СНИМКИ)

Политика

Смрад и мизерия: Убитаците на Манолова и Бабикян превърнаха центъра на София в бунище (СНИМКИ)

143197
на 02.08.2020
Смрад и мизерия: Убитаците на Манолова и Бабикян превърнаха центъра на София в бунище (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Окупаторите и рушители на демокрацията в София от агитките на Мая Манолова и бащата на фалшивите новини Арман Бабикян превърнаха в бивак от боклуци и мизерия централната градска част, видя ПИК.

препоръчано

Няма и 10 души към момента стоят на общо трите палатковия лагери, блокирали кръстовищата на "Софийския университет", "Орлов мост" и бул. "Цар Освободител". За сметка на това боклуците са доста повече от хората, навсякъде се въргалят хранителни отпадъци, пластмасови бутилки и амбалаж. Видът на катуните ясно показва възпитанието и хигиенните навици на хората, които ламтят за власт и скачат да я вземат под командата на беглеца Васил Божков, нарушавайки безцеремонно демократичните права на всички останали граждани. 

Столичани и гости на града в този час дори не се забелязват и хората вече старателно избягват омерзителната гледка в центъра на София. Освен, че е мръсно и мизерно, на място шетат предимно криминални елементи, както ПИК разкри. И организаторът на провокацията на майките от агитката на Мая Манолова - Тихомир Василев, и Георги Георгиев от "Боец" имат проблеми с правосъдието, а преди ден за нападение над възрастна жена бе арестуван и пиарът на осъдената за подкуп Десислава Иванчева - Петър Кърджилов. 

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това