СМРАЗЯВАЩО! Намериха останките на дете, изчезнало преди 20 години

Америка

СМРАЗЯВАЩО! Намериха останките на дете, изчезнало преди 20 години

41744
на 02.01.2024
СМРАЗЯВАЩО! Намериха останките на дете, изчезнало преди 20 години
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в американския щат Вирджиния съобщи, че останките на Логан Боуман, който бе в неизвестност от 20 години, са били открити в гориста местност край градчето Гейлъкс.

препоръчано

Момчето е било едва на 5 годинки, когато изчезва безследно през м. януари 2003 г. в окръг Грейсън.

Идентифицирането на останките е станало възможно благодарение на сътрудничеството между местната полиция и частна компания от Тексас, специализирана в областта на генеалогията и геномното секвениране. Използвайки развита техника на секвениране на ДНК, компанията е констатирала съвпадение с ДНК-то от намерените останки с ДНК-то на членове на семейството.

Бащата на момчето – Уейн Боуман, заяви, че е удовлетворен, че синът му ще получи най-накрая достойно погребение. С намирането на останките той не губи надежда, че справедливостта също ще възтържествува.

Сега мога да продължа напред. Вече знам къде е синът ми. Боли, но всичко ще се оправи, сподели той пред WFXR.

Междувременно случаят около изчезването и смъртта на момчето отново е възобновен. Синтия Дейвис, биологичната майка на момчето, и тогавашният ѝ приятел Денис Шермерхорн получават обвинения през 2003 г. във връзка с изчезването на Логан.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК