Смъртният акт разкри от какво е починал принц Филип

Европа

Смъртният акт разкри от какво е починал принц Филип

9110
на 06.05.2021
Смъртният акт разкри от какво е починал принц Филип
Автор:   ПИК

Месец след смъртта на принц Филип истинската причина за смъртта му беше разкрита чрез смъртния му акт. Публикуван този вторник, 4 май, актът разкрива, че съпругът на кралица Елизабет Втора не е страдал от никаква болест.

препоръчано

9 април 2021 г. е дата, която феновете на британските кралски особи никога няма да забравят. На този ден принц Филип почина на 99-годишна възраст.

Хоспитализиран няколко седмици по-рано поради за сърдечна операция, той почина до съпругата си, кралица Елизабет II в замъка Уиндзор.

Според официалното изявление, написано от Бъкингамския дворец, той си е "отишъл в мир" сутринта.

И докато информацията беше във всички новини, причината за смъртта му никога не беше спомената.

Смъртният му акт, беше разкрит от Daily Telegraph. В написаният от сър Хю Томас акт, ръководител на кралското медицинско заведение, научаваме, че бащата на Чарлз, Ан, Андрю и Едуард е бил починал от „старост“.

Както се посочва, това заключение се приема, ако пациентът е на възраст над 80 години и лекуващият лекар дълго време наблюдава постепенен спад в здравето му.

Това описание също така означава, че никоя друга посочена болест или нараняване не е допринесла за смъртта на принц Филип.

Нито сърдечната болест, която го е принудила да се подложи на операция само седмици преди смъртта му. Кончината е записана от Royal Borough of Windsor and Maidenhead от неговия частен секретар, Арчи Милър-Бейкуел, на 13 април, четири дни след смъртта му.

Във въпросното свидетелство за кончината му, принц Филип е споменат с пълното си име. Смъртният акт е представен по следния начин:

"Негово Кралско Височество принц Филип, херцог на Единбург, известен преди като принц на Гърция и Дания, известен преди като Филип Маунтбатън."

Също така се посочва професията му на морски офицер, с кариера, с която съпругът на кралицата беше изключително горд. Точно както всичко, което е постигнал от присъединяването си към клана Уиндзор.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от Демократична България са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от "Демократична България" са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 180
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това