СМЪРТ И РАЗРУХА: Стихията "Милтън“ взе 10 жертви

СВЕТЪТ ДНЕС

СМЪРТ И РАЗРУХА: Стихията "Милтън“ взе 10 жертви

22359
преди 4 часа
СМЪРТ И РАЗРУХА: Стихията Милтън“ взе 10 жертви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Броят на загиналите от мощния ураган ”Милтън” достигна 10 души. Все още над 3 милиона потребители във Флорида остават без ток.

препоръчано

Спасителни екипи продължават да оказват помощ на хора, затиснати под отломките, информира БНТ.

Стихията връхлетя бреговете на Флорида вчера сутринта и предизвика серия от мощни торнада.

Към момента ураганът се е насочил към Атлантическия океан. Въпреки сериозните материални щети, южният щат успя да избегне катастрофалните последици, от които се опасяваха властите.

Силата на урагана намаля до първа категория, след като достигна бреговете на Флорида. Властите обаче предупреждават, че все още има опасност от наводнения.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК