Вход
София
Времето в София -13 o C

СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП

СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП

на 01.02.2019
62326
35
СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП
Автор: ПИК
01.02.2019
35
62326

Всичко е проверено няколко пъти от наши експерти. Ще чакаме прокуратурата да каже дали записите са автентични. Така неособено убедително коментира по Нова телевизия червеният депутат Александър Симов темата доколко автентичен е записът, който колежката му Елена Йончева разпространи в сряда, твърдейки, че има корупционна схема с участието на министъра на културата Боил Банов.

"Има основателни подозрения, че имаме акт на корупция. Записите разкриват, че има схема. Това е нелеп опит за алиби. Какво ли трябва да е говорил той, за да се направи такъв монтаж", продължи Симов, един от младите дихатели на Корнелия Нинова на "Позитано" 20.

"Не бих подхождал към думите на Банов като към нещо достоверно и точно. Ако това е вярно, то тогава трябва да се попитаме каква е атмосферата в тези министерства и какви хора работят там. Как така толкова време, не мога да повярвам, че такива хора могат да работят на такива високи позиции", учуди се наужким червеният депутат.

"Следващото обвинение към Йончева е, че яде малки деца на закуска. Обвинителният акт срещу нея е като политическо фентъзи", скочи на амбразурата кадърът на в. "Дума".

"Сюжетът, който се опитва да се разкаже тук, че БСП е станало пощенска кутия - пуска се нещо и БСП го хвърля на обществото. Всичко е проверявано няколко пъти от мои колеги", завърши участието си Симов.

Веднага след него в студиото влезе депутатът от ГЕРБ Маноил Манов. Двамата е трябвало да участват в телевизионен диспут по темата, но заради наложена забрана на Корнелия Нинова, дебатът изобщо не се състоя. "Колегата наговори глупости, но ми стана смешно това обикаляне. Когато Корнелия Нинова даде заповед да не участват в дебати, как се получава - говорят се едни глупости в ефир и после идва човек, който вместо да говори важни неща, трябва да оборва глупостите", присмя се на червените Манов.

Проф. Румен Гечев коректен: Боил Банов е невинен до доказване на противното </p><p>

Проф. Румен Гечев коректен: Боил Банов е невинен до доказване на противното

Министър Боил Банов е невинен до доказване на противното,...

на 31.01.2019

"Вчера Нинова съобщи, че само двама или трима депутати от БСП са запознати със случая и материалите. Всички останали колеги им е забранено да говорят по темата. Господинът преди мен му е разказано какво да говори, той не е от тази експертна група", подигра отново БСП той.

"Хвърлиха им едни неща, не знам как за два дни някакви техни експерти, те са двама, защото не казват на другите, превърнаха ги в пощенска кутия и рекетьорска група", отсече Манов. 

"След Конгреса на тая партия и събирането на ГЕРБ в НДК, излязоха две коренно различни позиции. Г-н Борисов каза всеки от хората да разбере кое и как го правим, за да стигнем до тях. След конгреса на БСП излязоха флашки, мръстотии и помии", заяви в края на разговора депутатът от ГЕРБ.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21126
архив

- Защо не напредвам, учителю?

- Виждал ли си чайката да прелита над пламтящия залез?

- Да, учителю!

- А как водопадът се опитва да разбие скалите, но без да успява?

- Да, учителю!

- А отражението на Луната в тихи води?

- Да, учителю!

- Еми, затова не напредваш, щото само се заплесваш по някакви тъпотии, вместо да тренираш!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x