Вход
София
Времето в София -4 o C

СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП

СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП

на 01.02.2019
60983
35
СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП
Автор: ПИК
01.02.2019
35
60983

Всичко е проверено няколко пъти от наши експерти. Ще чакаме прокуратурата да каже дали записите са автентични. Така неособено убедително коментира по Нова телевизия червеният депутат Александър Симов темата доколко автентичен е записът, който колежката му Елена Йончева разпространи в сряда, твърдейки, че има корупционна схема с участието на министъра на културата Боил Банов.

"Има основателни подозрения, че имаме акт на корупция. Записите разкриват, че има схема. Това е нелеп опит за алиби. Какво ли трябва да е говорил той, за да се направи такъв монтаж", продължи Симов, един от младите дихатели на Корнелия Нинова на "Позитано" 20.

"Не бих подхождал към думите на Банов като към нещо достоверно и точно. Ако това е вярно, то тогава трябва да се попитаме каква е атмосферата в тези министерства и какви хора работят там. Как така толкова време, не мога да повярвам, че такива хора могат да работят на такива високи позиции", учуди се наужким червеният депутат.

"Следващото обвинение към Йончева е, че яде малки деца на закуска. Обвинителният акт срещу нея е като политическо фентъзи", скочи на амбразурата кадърът на в. "Дума".

"Сюжетът, който се опитва да се разкаже тук, че БСП е станало пощенска кутия - пуска се нещо и БСП го хвърля на обществото. Всичко е проверявано няколко пъти от мои колеги", завърши участието си Симов.

Веднага след него в студиото влезе депутатът от ГЕРБ Маноил Манов. Двамата е трябвало да участват в телевизионен диспут по темата, но заради наложена забрана на Корнелия Нинова, дебатът изобщо не се състоя. "Колегата наговори глупости, но ми стана смешно това обикаляне. Когато Корнелия Нинова даде заповед да не участват в дебати, как се получава - говорят се едни глупости в ефир и после идва човек, който вместо да говори важни неща, трябва да оборва глупостите", присмя се на червените Манов.

Проф. Румен Гечев коректен: Боил Банов е невинен до доказване на противното </p><p>

Проф. Румен Гечев коректен: Боил Банов е невинен до доказване на противното

Министър Боил Банов е невинен до доказване на противното,...

на 31.01.2019

"Вчера Нинова съобщи, че само двама или трима депутати от БСП са запознати със случая и материалите. Всички останали колеги им е забранено да говорят по темата. Господинът преди мен му е разказано какво да говори, той не е от тази експертна група", подигра отново БСП той.

"Хвърлиха им едни неща, не знам как за два дни някакви техни експерти, те са двама, защото не казват на другите, превърнаха ги в пощенска кутия и рекетьорска група", отсече Манов. 

"След Конгреса на тая партия и събирането на ГЕРБ в НДК, излязоха две коренно различни позиции. Г-н Борисов каза всеки от хората да разбере кое и как го правим, за да стигнем до тях. След конгреса на БСП излязоха флашки, мръстотии и помии", заяви в края на разговора депутатът от ГЕРБ.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(35)
1
Мдаа ,кофтиии !!! И тази работа с "Ларгото" се оказа ялова или (с други думи) - ПАК СЕ ИЗ ПО НАС РАХМЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ !!!
2
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/.
3
При минимално интелектуално усилие се разбира, че схемата, описана от Банов, е сработила. Държавата е опростила 700 000 лева на неизрядния частник, като предварително се е отказала да си търси дължимото. А после, като застраховка срещу евентуално осветяване на скандала, е завела проформа съдебно дело. Което, естествено, е загубила на първа инстанция, тъй като, според подправените по заръка на Боил Банов документи, всичко е изрядно. „Оная простотия“ с неустойката е поправена (на ръка) и държавата не само не дължи нищо на неизрядния строител, ами дори е осъдена да плати 25 хиляди лева разноски по делото. И ето, че днес изгубеното дело се размахва като индулгенция. А в паноптикума на българската корупция има такава схема – добороволна загуба на дело. През 2011 г. бившият министър на регионалното развитие, а впоследствие президент – Росен Плевнелиев, “елегантно” обслужи олигархията в прословутия гешефт с обществена земя по крайбрежието край къмпинг „Корал”. МРРБ по онова време също водеше не едно, а цели три дела срещу незаконно издадените сторителни разрешителни от общината в Царево на частни инвеститори, близки до ГЕРБ. Само че в последния момент екипът на Плевнелиев нещо се разсея и забрави да внесе съдебна такса от 20 лв., поради което делата бяха окончателно изгубени от държавата.
4
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
5
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме, вместо цялата им върхушка БеСеПераси начело с Импексова и протежето и в президентството отдавна да е в панделата !!! Докога ??? Спиш Цацаров ! СПИШ !!!
6
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
7
ВСИЧКИ АГЕНЦИИ, ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ СЕ ЗАНИМАВА С КОМПРОМАТИТЕ НА ЙОНЧЕВА И НИНОВА , КОИТО СА ПРОГРАМИРАНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА. ТАКА ЛИ ЩЕ СЪЗДАДЕМ ДОБЪР ИМИДЖ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА , ТАКА ЛИ ЩЕ ПОВИШИМ РЕЙТИНГА НА БЪЛГАРИЯ . ???? ОТГОВОР ЧАКАМЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ??? КОЙТО ДИРИЖИРА ТОЗИ ХОР.
8
Саше ,Сашеее - голяма глава имаш ,ама - празна бе ,мойто момче ! Язък ,че на времето разшири с нея хубавата пу_ка на майка си.
9
Кака Илена Йончева и бачо Боиль Наибанов са нашите национални съкровища!
10
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
11
Алоооу, смени флашката, бе НЕГРАМОТЕН ГЕЙберастки ПЕЕЕЕРАСИНО.......И ОЩЕ.......Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....ииииии....ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ.Знае много добре ЧЕТИРИ ЕЗИКА.УЧЕН, ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН......СЛЕДВА....хахахахахаха.....
12
31/1 Валентина Йеремиева - в. „Марица”: Операция „Златен Роднина“ в Пловдив
13
Нинова е права,хубава,лоша има сигнал има си прокуратура!
14
Симчо,единственото нещо в което те бива е да шпакловаш габърдя'салия,вон'ящ целул'итен задн'ик и пресъхнал пред'ник на КУРабията.Така,че хайде ако обичаш си заври езичето в гореспоменатите места и не го вади от там,че само ръсиш глуп'ости!!!
15
Манов само се дереше и.напъваше. Може и да се е наакъл. Този път герберския номер няма да мине. Има нещо гнило борисов и цветанов да си траят. Не си спомням случай цветанов да не е отговорил моментално на всяка атака от бсп.
16
Маноил Манов не може да се подиграва, защото няма никакво чувство за хумор. Иначе в надвикването са царе, и той и Гърневски и въобще всички гробаджии: затова забраната за дэбат с тях е съвсем правилна. Никакъв дэбат или дипсут, само брадва. А Симов и жена у направиха П-лко за смях. Ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
17
Ако втората роди, а първата не, много вероятно е първата да е яла децата, вместо да ги ражда.
18
Анонимната червена пасмина е побързала да се изака подобаващо и под тази новина.Дай на червените тъпаци и селянията достъп до АНОНИМЕН форум като този и после им гледай сеира....Особено се откроява червения каруцар с пост 11 .В коя ли селска кръчма са го намерили ? Личи си по коментарите, че другарите от Позитано пак са развързали кесията за подаяния към щатните форумни анонимници , впрегнати да хулят и плюят денонощно по сайтове като този.
19
Манев е чудо на природата и със сигурност Бойко за това го е прибрал. Твърде опасно е такъв злобен, яростен, отмъстителен и недоклатесн образ да е лице на българската демокрация в качеството си на депутат. Единственото, което успя да направи освен яростните пропагандаторски речи е да прокара лобистки закщон за частните охранители. Кой те храни и кого храниш бе нехранимайко?
20
Този депутат от ГЕРБ Маноил Манев да си каже защо беше уволнен дисциплинарно от МВР! Интересчия, готов да оплюе всеки, който му засегне интереса. Нечистоплътен по душа.
21
НЕЙНАТА ДЪРЖАВИЦА ...държавицата на Корнела , която е свикнала да краде , лъже , мами , далавериджийства и безчинства ...точно тя реве че нямало свобода на словото и демокрация в България ..и че представете си ..Нинова била ``правовата държава`` , а ние обществото сме `` агресори `` ...представете си как БСП обръщат модела на демокрация в модел на агресия и популизъм ..това е все едно в един автобус да пътуват 50 човека и вътре трима от тях да агресират върху останалите ...това са БСП ...ха кажете ми кои в автобуса са представителите на правовата държава и кои агресират върху останалите 47 души в автобуса..кой на кой е прав и ко накой трябва да направи забележка ...когато му направиш забележка на тъкъв агресор ...кой е прав тук ...обществото което живее в нормалната държава или тия агресори които са от паралелната държава на Нинова и тя даже ги защитава ..
22
Борисов винаги си избира по-прости и по-примитивни от него и резултатът е очеваден, а ефекта е катастрофален - мизерия, болести и изчезване на българското население
23
може да съм от НФСБ , може да съм от БСП и да ти казвам истината и гласувам за този който върши нещо и за ГЕРБ гласувам да..но не съм член ..просто гласувам за този който прави нещо за държавата , ...не се ли виждаш че си един неук и мързелив червен трол ...който стои и чака на баба си да му даде 5 лева за цигари..беше ли на хунтата на БСП , която затваряше магистрали и деца плачеха в колите ...ааа...беше ли ...мързелив безработен червен трол такъв...да са хващаш на работа ...търсят работници във всеки областен град ..излез от дупката си ..почни работа и стани МЪЖ......не си на повече от 26 години като ти гледам `` ръкописите `` ...такива са ми ясни като тебе...ето аз съм от цигански произход и съм на 27 години от София в Стрелбище живея и съм грамотен и работя в дърводелски цех..ти от къде си бе ...ааа ...аз ще ти намеря работа ако трябва ...писна ми от вас ...аааама хаха ..обади са ако искаш ...МЪЖ ЛИ СИ...аре ..0889 69 76 33..аре чакам..аааамахаха ..глей го ти..
24
Не се мори да му обяснява на червения бок'лук от пост 11 щото няма да те разбере.Еволюцията при комунистите е приключила още преди да е започнала.
25
ЗА ПРЕЗИДЕНТА НАЙ ГОЛЕМИЯ УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ Е СКАЛЪПВАНЕТО НА КОМПРОМАТИТЕ ОТ ЙОНЧЕВА И НИНОВА И ТОВА ЩЕ ДОНЕСЕ КОСМИЧЕСКИ УСПЕХИ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА УПАДЪКА НА БЪЛГАРИЯ
26
Щом не е започнала тази еволюция значи не е имало нужда а твоята еволюция е започнала и се намира в стадий ЧОВЕКОПОДОБЕН да не казвам в стадий чехълче - от мен да мине !!! Само че не съм сигурен дали проумяваш това което ти пиша и да не мислиш че това е шумерски ръкопис ако знаеш какво значи това !!!
27
Геш, що не вземеш да се наебеш, празнодумецо!
28
Парите на Спонсорите на БСП и Радев, отиват като излишък на бюджета, Нинова с кървави сълзи плаче, направо се споду от злост, та я резнаха да не се спука! Вместо в офшорката на Вирджините, ще се строят пътища и мостове! Ами това са си наши, на БСП-ОПГ конфискувани средства, от къде на къде Бойко ще строи магистрали с конфискувани пари. Тези, конфискувани от спонсорите на Нинова и Радев средства, са предвидени за СПА и черен хайвер на червената върхушка. Пари няма, избори не може да купят Кутев и Добрев, а и от предния път мангалите се научиха, вземат парите и гласуват против БСП-то Не останаха луди да вярват на БСП-то! Пийте си валидола другари, пейте "Партизан за бой се стяга" и треперете, кой ще е следващия "Червен мобифон", който ще търка наровете! Не случайно Мая Костинбродската Аферистка се грижи за условията в затворите, мисли за своето и на другарите си местообитаване!
29
Интересно колко е струвал този таен запис на БСП то.Надали са им го дали безплатно.Дано се окаже автентичен,а не кьорфишек,че ще е голяма набутвация.А и много мастило ще трябва да изпишат червените другарки.
30
Google плаща $ 17,000 до $ 22,000 на месец за онлайн работа от дома си. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20,544 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се е променил - напълно към по-добро! Вижте какво правя......>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
31
Нищо не разбрах освен, че на Посрано 20, с Кънчовци, Райчевци, Червен Колювци и Аслановци, бълват воня в полза на Импексовите курабии, но кой ли им вярвана тия траверси, дори правени на Посрано тия проучвания излиза, че Импексовите БСПдираси пак губят изборите!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
toa manov sam go mandradisval v kazarmata ama mnogo vika i go uvolnix
34
Симов е умен, културен и образован мъж и е постъпил правилно, защото вярно е преценил, че не е необходимо да си губи времето и опъва нервите в надвикване с "умния пустинен вятър"!
35
Разбрахте ли защо Хасково се оказа център на клеветите и фалшивите новини. ами това е роднинския край на Фърчилкото, много от бсп-олигарсите сиа негови спонсори, там отпратиха дъртото ленче да лови и фабрикува лъжливите новини, /а тя само това го може /, а да не забравим и милионите от КТБ и ТВ 7,и паниката й от прокуратурата... ..Л.ошо, лошо Ленче те чака, къде е офшорката, къде е Сливен...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4417
архив

Диджей в дискотека:
- Готови ли сте да избухнем!!?
От задните маси се чува:
- Аалах Агбаррр!

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1603
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ шамароса БСП за вота на недоверие - хванаха Корнелия Нинова в нови лъжи (ОБНОВЕНА)
x
Неангажиращият секс е илюзия, вижте защо
x