СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП

Политика

СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП

63014
на 01.02.2019
СМЯХ В ЕФИР: Корнелия Нинова забрани на депутатите си да говорят за Банов. Социалист мънка в защита на Йончева, депутат от ГЕРБ се подиграва брутално с БСП
Автор:   ПИК

Всичко е проверено няколко пъти от наши експерти. Ще чакаме прокуратурата да каже дали записите са автентични. Така неособено убедително коментира по Нова телевизия червеният депутат Александър Симов темата доколко автентичен е записът, който колежката му Елена Йончева разпространи в сряда, твърдейки, че има корупционна схема с участието на министъра на културата Боил Банов.

препоръчано

"Има основателни подозрения, че имаме акт на корупция. Записите разкриват, че има схема. Това е нелеп опит за алиби. Какво ли трябва да е говорил той, за да се направи такъв монтаж", продължи Симов, един от младите дихатели на Корнелия Нинова на "Позитано" 20.

"Не бих подхождал към думите на Банов като към нещо достоверно и точно. Ако това е вярно, то тогава трябва да се попитаме каква е атмосферата в тези министерства и какви хора работят там. Как така толкова време, не мога да повярвам, че такива хора могат да работят на такива високи позиции", учуди се наужким червеният депутат.

"Следващото обвинение към Йончева е, че яде малки деца на закуска. Обвинителният акт срещу нея е като политическо фентъзи", скочи на амбразурата кадърът на в. "Дума".

"Сюжетът, който се опитва да се разкаже тук, че БСП е станало пощенска кутия - пуска се нещо и БСП го хвърля на обществото. Всичко е проверявано няколко пъти от мои колеги", завърши участието си Симов.

Веднага след него в студиото влезе депутатът от ГЕРБ Маноил Манов. Двамата е трябвало да участват в телевизионен диспут по темата, но заради наложена забрана на Корнелия Нинова, дебатът изобщо не се състоя. "Колегата наговори глупости, но ми стана смешно това обикаляне. Когато Корнелия Нинова даде заповед да не участват в дебати, как се получава - говорят се едни глупости в ефир и после идва човек, който вместо да говори важни неща, трябва да оборва глупостите", присмя се на червените Манов.

"Вчера Нинова съобщи, че само двама или трима депутати от БСП са запознати със случая и материалите. Всички останали колеги им е забранено да говорят по темата. Господинът преди мен му е разказано какво да говори, той не е от тази експертна група", подигра отново БСП той.

"Хвърлиха им едни неща, не знам как за два дни някакви техни експерти, те са двама, защото не казват на другите, превърнаха ги в пощенска кутия и рекетьорска група", отсече Манов. 

"След Конгреса на тая партия и събирането на ГЕРБ в НДК, излязоха две коренно различни позиции. Г-н Борисов каза всеки от хората да разбере кое и как го правим, за да стигнем до тях. След конгреса на БСП излязоха флашки, мръстотии и помии", заяви в края на разговора депутатът от ГЕРБ.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това