СМЯХ! Нацвъкаха култови предизборни билбордове с Киро и... завода за електромобили (СНИМКИ)

Акценти

СМЯХ! Нацвъкаха култови предизборни билбордове с Киро и... завода за електромобили (СНИМКИ)

209271
на 11.05.2024
СМЯХ! Нацвъкаха култови предизборни билбордове с Киро и... завода за електромобили (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Уникални билбордове забавляват жителите на Ловешко. Районът осъмна с предизборни транспаранти на Кирил Петков, ППДБ и... завода за електромибили, който така и не се осъществи.

препоръчано

В битността си на премиер Кире обеща стотици работни места в региона с откриването на енигматичния завод. Next.e.GO NV обаче обявиха фалит и обещанията "алангро" на Петков останаха един неосъществен розов блян.

Киро уверяваше, че субсидиите на инвеститора, които България ще плати, възлизат на 34 млн. евро, но при достигане на определени цели, а първата част ще се изплати едва при излизането на първия автомобил от предприятието. Втората част предвиждаше да се плати при 10 хил. произведени и продадени автомобили, а третата – при 20 хил. коли.

Компанията дори получи и сертификат от клас „А" по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Тогава Кирил Петков коментира, че още през 2021 година трябва да се получи разрешение за строителство на завода за електромобили. Тогава той убеждаваше всички, че дейностите се движат по-бързо от предвиденото, защото според бизнес плана на инвеститора Next.e.Go разрешението се е очаквало в първите месеци на 2022 г.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК