СНЕЖНА УТРИН: София се събуди в бяло (СНИМКИ)

ЧАС ПИК

СНЕЖНА УТРИН: София се събуди в бяло (СНИМКИ)

18929
на 21.01.2022
СНЕЖНА УТРИН: София се събуди в бяло (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

София се събуди в бяла премяна. Студеният фронт донесе сняг, който вали и в момента

препоръчано

Ранобудните столичани тръгват на работа, очакват се проблеми с трафика. "За ушанка е", пошегуваха се в сутрешния блок на Нова телевизия, като показаха картина от столицата.

Пред блоковите пространства полянки и дървета са покрити с плътна снежна покривка, която ще става и по-дебела.

В София тази нощ във връзка с валежите от сняг започнаха обработки със смеси срещу заледяване и снегопочистване. Работата е започнала около 4:00 часа във високите места на Столична община, а в момента се извършват обработки във всички райони на територията на столицата. На терен са 137 снегогопочистващи машини.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК