Снуп Дог пуска албум с успокояващи песни

Шоу свят

Снуп Дог пуска албум с успокояващи песни

8288
на 02.12.2019
Снуп Дог пуска албум с успокояващи песни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Снуп Дог издава албум с успокояващи песни, които нарича дори "приспивни", съобщи Контактмюзик.

препоръчано

Албумът "Lullaby Renditions of Snoop Dog" се състои от бавни инструментални версии на някои от най-големите хитове на 48-годишния певец, като "Drop It Like It's Hot", "Gin and Juice", "Sensual Seduction". Той е записан в партньорство с "Рокабай Бейби! Мюзик" - студио, известно с успокояващите си инструментални версии на песни от изпълнители като Дрейк, Еминем, Кание Уест.

Това е поредният експериментален проект на Снуп Дог. През дългата си кариера рапърът е преминавал през различни жанрове като госпел, реге, фънк.

Неотдавна Снуп Дог каза, че не се интересува от продажбите - единственото, което лежи на сърцето му, е да създава музика.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК