Сняг заваля в Боровец, Бистрица и Гинци

ЧАС ПИК

Сняг заваля в Боровец, Бистрица и Гинци

6521
на 11.12.2015
Сняг заваля в Боровец, Бистрица и Гинци
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Над страната ще преобладава облачно време, а на отделни места ще превали слабо сняг - в Предбалкана и Североизточна България – сняг. Снежец прехвърча в Боровец, Бистрица и Гинци. В югоизточните райони ще вали дъжд. През деня ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток и с него ще продължи да прониква студен въздух. Максимални температури между 2 и 7 градуса.

препоръчано

По морето ще е облачно и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздух: 4-6 градуса. Температурата на морската вода е 9-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е облачно, а на отделни места ще прехвърчи сняг. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 0 градуса, на 2000 метра – около минус 6. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК