Собственикът на "Исторически парк" Ивелин Михайлов с обръщение към Борисов и Пеевски: Моля ви, не искам да чувам никакви предложения (ВИДЕО)

Епицентър

Собственикът на "Исторически парк" Ивелин Михайлов с обръщение към Борисов и Пеевски: Моля ви, не искам да чувам никакви предложения (ВИДЕО)

364436
на 20.06.2024
Собственикът на Исторически парк Ивелин Михайлов с обръщение към Борисов и Пеевски: Моля ви, не искам да чувам никакви предложения (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на "Исторически парк" и основател на партия "Величие" Ивелин Михайлов, направи обръщение към Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това стана вчера по време на среща със симпатизанти на партията.

препоръчано

"Искам да използвам тази среща и да се обърна директно към г-н Борисов и г-н Пеевски. Искам да ги помоля за едно нещо. Повече никога не искам да чувам никакво предложение за нищо. Нито за мен, нито за нашите депутати", заяви Михайлов.

"Благодаря ви предварително, ако уважите това мое искане. Още когато обещахме на хората по по време на изборите да защитим интереса на хората, ние спряхме да бъдем физически лица , които имат свой живот и съдба. Докато не изпълним нашия ангажимент, ние не принадлежим на себе си. Така че не можете нито в положителна нито в отрицателна посока по някакъв начин да повлияете на нашите решения", казва още собственикът на "Исторически парк".

Припомняме, че по-рано днес лидерът на "Величие" полк. Николай Марков заяви, че една от причините да закъснее вчера за първото заседание на 50-ото Народно събрание и да не положи клетва като депутат, е била, че се е срещал с представители на три политически сили, които са го натискали да подкрепи избора на председател и на редовно правителство. Марков твърди още, че му е бил пуснат запис компромат срещу Ивелин Михайлов, но въпреки това партията му няма да се поддаде на тормоза.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК