Собственикът на ЦСКА лично уговорил Томаш да поеме тима

Футбол

Собственикът на ЦСКА лично уговорил Томаш да поеме тима

31011
на 29.08.2024
Собственикът на ЦСКА лично уговорил Томаш да поеме тима
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на ЦСКА представи снощи новия треньор на тима Александър Томаш. Бившият защитник Александър Томаш застана начело на ЦСКА, след като досега водеше сензацията в Първа лига - Спартак Варна.

препоръчано

Младият специалист наследява при червените тоталното разочарование Томислав Стипич, който бе освободен от поста си в началото на седмицата.

Пристигането на Томаш в ЦСКА обаче не бе никак лесно, тъй като собственикът на Спартак Павлин Николов първоначално не искаше да го пусне.

Червените обаче се възползваха от освобождаваща клауза в договора на своя юноша, която е на стойност около 250 хиляди лева. Заедно с Томаш в ЦСКА акостира и неговия щаб - Константин Мирчев, Христо Колев-Бащата и Тодор Кючуков.

Лично собственикът на ЦСКА в сянка Валтер Папазки е уговорил Александър Томаш да поеме тима, писа "Тема Спорт".

Двамата са имали тричасова среща в неделя, на която треньорът е представил своята визия за развитието на армейците.Папазки пък е обещал на Александър Томаш, че ще получи голяма спортно-техническа власт в тима, както и картбланш да работи и да развива отбора по начина, по който той иска.

Все още обаче не е ясно дали младият специалист ще изведе червените в утрешния мач срещу Ботев Пловдив или тимът ще бъде воден от наставника на дубъла Владимир Манчев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК