Солени глоби за незаконни реклами

Региони

Солени глоби за незаконни реклами

4488
на 06.08.2014
Солени глоби за незаконни реклами
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По-солени глоби за поставяне и разлепване на рекламни материали на непозволени места предлага варненският кмет Иван Портних до градския парламент. Той е внесъл изменения в Наредбата за рекламната дейност, в която е записано, че за поставяне на реклама извън определените места глобата от 100 до 500 лв. да скочи на 500-1000 лв., пише "Монитор". При нарушаване на забраната за разполагане на съоръжения за външна реклама върху конструктивни елементи тип козирки, които не отговарят на изискванията, глобата да се качи от сегашните 300-800 лева на 500 до 1000 лева, а за юридически лица да се промени от 600-1500 лева на 1000-5000 лева.

препоръчано

В случаите, когато върху всяко информационно тяло не са изписани фирмата и адресът на лицето, което използва съоръжението, да бъде налагана санкция от 500 до 1000 лева за физически лица и от 1000 до 5000 лева за юридически лица, предлага още Портних.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК