СОЛЕНО: Пиеш бира на обществено място в Пловдив - плащаш 3 бона глоба

Региони

СОЛЕНО: Пиеш бира на обществено място в Пловдив - плащаш 3 бона глоба

11131
на 18.09.2019
СОЛЕНО: Пиеш бира на обществено място в Пловдив - плащаш 3 бона глоба
Автор:   ПИК

Глоба от 100 до 3000 лева ще бъде налагана на всеки, който употребява алкохол и други упойващи вещества по улици, площади, паркове, зелени площи и други обществени места.

препоръчано

Това предвиждат промените в Наредбата за осигуряване на обществения ред, които гласуваха преди минути пловдивските общински съветници, предава "Пловдив24".

Финансова санкция ще има и за просещи на обществени места, както и за пияни и под влияние на упойващи вещества граждани, които се опитват да влязат в сгради и на места, предназначени за обществено ползване.

Видът и точният размер на наказанието ще се определят от административно-наказващия орган съобразно тежестта на нарушението, подбудите за извършването му и други смекчаващи и отегчаващи вината обстоятелства, както и имотното състояние на нарушителя.

Сподели:
Бомба x
Разработиха молекула, която предотвратява фатален COVID-19 Разработиха молекула, която предотвратява фатален COVID-19
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова сбира Отечествен фронт от политически отпадъци срещу ГЕРБ в скъпарски хотел (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова сбира Отечествен фронт от политически отпадъци срещу ГЕРБ в скъпарски хотел (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това