Солидна неустойка вади от игра Мартин Камбуров срещу ЦСКА

Футбол

Солидна неустойка вади от игра Мартин Камбуров срещу ЦСКА

4527
на 26.08.2014
Солидна неустойка вади от игра Мартин Камбуров срещу ЦСКА

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Солидна неустойка спира звездата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров да излезе срещу бившия си клуб ЦСКА.

препоръчано

Двата отбора се срещат в събота на "Лаута". "На Мартин много му се играе, но няма как да стане, защото има железен договор между двата клуба, а финансовата санкция е доста солена", призна пред "24 часа" старши треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев.

Вчера 52-годишният специалист търсеше с помощта на видео причините за класическата загуба от Черно море във Варна. "Срещу ЦСКА трябва да излезем като бойци, за да успеем. Нека не ни отписват", добави Матушев, който събира отбора за първа тренировка за седмицата тази сутрин.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК