Вход
София
Времето в София 20 o C

Соломон Паси: Независимостта на Каталуния е едно пълно безумие! Единственото общо между нея, Косово и Крим е, че започват с "К"

Соломон Паси: Независимостта на Каталуния е едно пълно безумие! Единственото общо между нея, Косово и Крим е, че започват с "К"

на 06.10.2017
1515
10
Соломон Паси: Независимостта на Каталуния е едно пълно безумие! Единственото общо между нея, Косово и Крим е, че започват с "К"
Автор: ПИК
06.10.2017
10
1515

Независимостта на Каталуния е едно пълно безумие. Тази независимост може да бъде призната само от държави като Северна Корея. Ако Каталуния стане независима, което няма как да стане, тя ще изгуби всичко и ще влезе в руския анклав. Дългата ръка на Владимир Путин се вижда ясно в последните избори за президент в САЩ, Брекзит, подкрепата на крайнодесните в Германия. Това заяви пред Би Ти Ви атлантик № 1 Соломон Паси. 

ПОПАРЕНИ НАДЕЖДИ! Испанският крал: Референдумът в Каталуния е незаконен и недемократичен!

ПОПАРЕНИ НАДЕЖДИ! Испанският крал: Референдумът в Каталуния е незаконен и недемократичен!

Кралят на Испания Фелипе VI заяви по време на обръщение...

на 04.10.2017

Аз съм потомък на евреи изгонени от Испания още през 15 век. Никога Каталуния не е била независима държава.  Между Косово, Каталуния и Крим няма нищо общо освен това, че започват с К. По Косовския въпрос имаше резолюция на Съвета за сигурност на ООН, каквито не е имало нито за Каталуния, нито за Крим. Всички говорят за Косово, но там нещата са много различни. Там имаше едно етническо прочистване, каквото не имало нито в Крим, нито в Каталуния, посочи още Паси-

Не бях щастлив от намесата на полицията в Каталуния. Ако министър председателят бе отишъл при хората в Каталуния и беше агитирал, както и ако беше заместил със себе си тази полиция, нещата щяха да са други. Има много ясна конституция на Испания, която указва, че Каталуния няма как да се отцепи. Събитията сега обслужва шепа лидери, които искат да седнат в ООН с право на глас. 

Трудно ще оправим Америка от тука, но вие трябва да направите едно проучване за това как у нас се дава разрешително за оръжие, това е супер облекчена процедура, коментира той на въпрос за стрелбата във Вегас. 

 

Сподели:
свързани новини
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Каталуния - независима до дни? ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Каталуния - независима до дни?
Очаква се Каталуния да обяви независимост до няколко дни....
на 04.10.2017
Каталуния може да обяви независимостта си в понеделник Каталуния може да обяви независимостта си в понеделник
Каталуния може да обяви независимостта си в понеделник,...
на 04.10.2017
Мадрид отново плесна Каталуния през ръцете, не иска преговори Мадрид отново плесна Каталуния през ръцете, не иска преговори
Официалната власт в Испания отхвърли каквото и да било...
на 05.10.2017
Напиши коментар »
(10)
1
Еврейчето си е еврейче. Винаги гони само свойте интереси и облаги......и се нарича Соломончо Паси
2
Този еврейски шпионин също има нещо общо с К,защото е к...ва.
3
А,дали не е Потомъкнна Пашата Евреин Сюлейман,та чак Досега си Спомнят във Фамилията,Боят който са Отнесли от Руснаците,а иначе казано,Еврейчето си Заработва Заплатата,и едва ли има Разумен Човек,да Повярва на Лъжите Му
4
Ей гъзолизец храбър и за глобалното затопляне ли е виновен Путин бе мекотело такова. това че ближеш гъзове не ти дава право да си измисляш световни глупости. Соросоид гаден разбери едно -Земята е на тези които живеят на нея.
5
А, защо не обясниш поради какви причини са ви изгонили през 15 век от Испания??? Поради същите причини, заради които сте гонени от всички държави в историята на човечеството - защото сте много читави, особено съдейки по такива подлоги като тебе.
6
То и Израел никога не е съществувал като държава, ама го направиха. Значи за тях може, за Каталуния не. Защо така отново с тези двойни стандарти ?
7
МРЪСНА ЕВРЕЙСКА ЗМИЯ.Аз се чудя как Десницата не спечелиха 1 място в Бундестага поради анти Германската и анти Европейската политика която лудата баба чифут води в Германия .Тази вкарва маймуни негри от Африка на конвейр с цел унищожаване на бялата раса на Германия и Европа както и араби и мангали..А това чифутче се радва за това и не е доволно че ДЕСНИТЕ са в Бундестага ....СОЛОМОНЧО,ЗНАМ ЧЕ ЧЕТЕШ...АКО СИ МИ ПРЕД ОЧИТЕ ЩЕ ТЕ УБИЯ,,ЗМИЯ ЕВРЕЙСКА ..ЩЕ ТЕ УБИЯ
8
КАКВО КАЗВА НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ОТНОСНО СОЛОМОНЧО : Чл. 104 (Раздел Предателство и шпионство) (1) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация сведения, съставляващи държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години или със смърт. (2) Ако деецът доброволно разкрие пред органите на властта извършеното престъпление, наказва се при смекчаващи обстоятелства. (3) Държавна тайна са факти, сведения и предмети от военно, политическо, стопанско или друго естество, узнаването на които от друга държава или чужда организация може да увреди интересите на Народната република и особено нейната безопасност. Списъкът на фактите, сведенията и предметите, които съставляват държавна тайна, се утвърждава от Министерския съвет. Чл. 109 (Раздел Други престъпления) (1) Който образува или ръководи организация или група, която си поставя за цел да извърши престъпления против Народната република, се наказва с лишаване от свобода от три до дванадесет години, но не повече от наказанието, предвидено за съответното престъпление. (2) Който членува в такава организация или група, се наказва с лишаване от свобода до десет години, но не повече от наказанието, предвидено за съответното престъпление. (3) Ако организацията или групата е създадена или действува по указание или със съдействието на чужда държава или чужда организация, наказанието по ал. 1 е лишаване от свобода от десет до петнадесет години, а по ал. 2 - лишаване от свобода от три до дванадесет години. (4) Не се наказва участник в организацията или групата, който доброволно се предаде на властта и разкрие организацията или групата, преди да е извършено от нея или от него друго престъпление.
9
Каталуния=Косово , ами ся ко праим? За Косово може, за Каталуния не може?!? За Косово може за Крим не може!? Шах и мат с пешката!? Кучето е заровено на друго место, като извадят джепането, тогава ще стане още по-интересно! Многонационалните империи е доказано, че са неустойчиви образувания, примери колкото искате в далечното и по-близко минало: Вавилон и Месопотамското царство Татарски, Азерски, Монголски каганати,Империята на Александър Македонски, Великата Римска империя, Византия, Османската империя, Руската империя Австро-Унгарската империя, Обединеното Кралство, Третият Райх, СССР, СНГ, всички са в историята. Разпадане очаква САЩ и РСФР. Това неминуемо ще се случи рано или късно. Империите, като образувания могат да се бъдат единно цяло благодарение на военната сила! Когато критичната маса бъде премината, т.е. непроизводителната маса ( управленчески апарат, бюрократи и войска) стане по-голяма от производителната, ( селски стопани, фермери, роби, работници и т.н.) т.е. когато един работи а трима го гледат, настъпват сътресения, бунтове, революции, войни, измени, които неминуемо водят до разрушаване на империите и рзпадането им!
10
Логическата връзка между Крим, Косово и Каталуния е следната1. Трите региона имат население различно от обкръжаващото го 2. И трите региона имат бурно историческо минало и са подтискани от централната власт. 3. Трите региона искат независимост. Разликите: 1. Относно Косово, за да разгромят тотално Югославия и накажат сърбите, Олбрайт беше опъната от Хасим Тачи албански( не съм сигурен за първото му име) предводител, нанесъл безброй щети на Православието в лицето на сърбите и македонците! Относно опъването на Маделин Олбрайт албанците имат поговорка: " Тачи донесе на х.я си независимоста на Косово" това е историческа истина! 2. Крим от прабългарски, татарски, турски, руски, украински ( Хрушчов 1954), става пак руски, благодарение на референдум на мнозинството рускоезични. Това е сантименталната страна, военнополитическата е, че Русия няма да остави така тоя стратегически непотопяем " самолетоносач", което си се получи, не без помоща на добре въоръжените зелени човечета ( редовна руска армия без обозначение). Така да ти изясня след, като желаеш или пък не знаеш някои исторически факти се опитвам да ти помогна да разбереш моето виждане ( което съм убеден, че е правилно)! 3. Каталуния е най-добър в икономическо отношение регион в Испания. Желанието им за референдум е основано на нежеланието им да хрантутят останалите региони и е още едно потвърждение че правилото за равнопоставеност на населението на една държава е алабалистика и химера! ( пояснявам, да ти изясня съпостави, София и българската провинция) . Горе долу такова е съотношението между Каталуния и останалите испански провинции! Ти просто не четеш новини и си се хванал за два три сайта, които си мислиш, че са меродавни! Аз чета американски, руски, испански, румънски и други сайтове и най-накрая сверявам часовника си по германските такива, между другото те в най-малка степен изопачават фактите (някои)! Соломоне, не се върти, като обран евреин!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Съдят Гинеколог за убийство на циганка.
Съдията:
- Как стана всичко, разкажете!
- По цял ден гледам п*тки за по 100 лева на п*тка, след работа отидох до парка на разходка, седнах на една пейка, приближи се тази циганка и ми предлага:
- Здрасти ва чичо, искаш да даваш на мени 5 лева да ти пукажа п*тката си!?
- Причерня ми, изблъсках я, но тя падна лошо, удари си главата в чугуна на скамейката.

няма нови новини
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
сега
2186
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов с важна новина за ужилените от "Олимпик" (ВИДЕО)
x
САМО В ПИК! Топастроложката Алена с пълен хороскоп за днес
x