Соня Колтуклиева за атаката със "свидетеля": Мая Манолова направи “Костинброд 2” срещу Бойко Борисов

Акценти

Соня Колтуклиева за атаката със "свидетеля": Мая Манолова направи “Костинброд 2” срещу Бойко Борисов

114910
на 07.05.2021
Соня Колтуклиева за атаката със свидетеля: Мая Манолова направи “Костинброд 2” срещу Бойко Борисов
Автор:   ПИК

Журналистката Соня Колтуклиева коментира скандала с появилия се кошаревски свидетел на Мая Манолова, който хвърля недоказани твърдения в парламентарната комисия по ревизията на кабинета "Борисов". Днес Илчевски отново твърди недоказани неща на поредното издание на комисията. 

препоръчано

Ето какво коментира Колтуклиева: 

Двама бизнесмени се мразят. Всеки един от тях е опитал да прекара другия. Иван Ангелов обвинява Светослав Илчовски в опит за убийство. Светослав Илчовски се оплаква, че Иван Ангелов купува зърно от него на незадоволителни цени.

Мая Манолова, направи от всичко това “Костинброд 2” срещу Бойко Борисов, с когото беше в много топли отношения преди, по време и след избирането й за национален омбудсман. Нещо се случи, след като Мая Манолова се отби до офиса на Васил Божков. Тя ненадейно стана безпощаден враг на Бойко Борисов, както по времето на “Костинброд 1”.

При Мая Манолова винаги има втори план - сега някой търси повод Бойко Борисов да бъде уличен в нещо, за да може служебният вътрешен министър, назначен от президента Радев, да арестува бившия премиер за 24 часа.

По време на първия мандат на Бойко Борисов, Ахмед Доган имаше такива мераци - да закачат бившия столичен кмет към разследване за фирмите, извозващи боклука на София...

“Само си представи снимките на Бойко Борисов с белезници, които ще плъзнат из световните медии - това е напълно достатъчно, за да се превърне лидерът на ГЕРБ в политически труп!” Това ми каза през 2010 г. депутатът от ДПС Гюнай Сефер, който няколко години беше много близък до Ахмед Доган и разполагаше с привилегията за неограничен достъп до Сараите.

Тогава пъкленият план не успя, защото министър-председателят Борисов имаше висок рейтинг и бързо печелеше популярност в Брюксел.

Сега ми мирише на нещо подобно. Мая Манолова нарушава всички правила - не съобщава предварително на колегите си от парламентарната комисия по ревизията на последните 10 години от управлението на България за заседанието; за извикания да даде “показания” бизнесмен; крие от членовете на комисията кого е поканила и какви материали е получила от него; излъчва заседанието на личната си ФБ-страница. Дори за “кюстендилската адвокатска школа” ( по определението на Николай Хаджигенов ) тези нарушения на правилата са прекалени и недопустими.

Питах се, как е възможно Светослав Илчовски, човек с лично богатство от няколко десетки милиона лева, да рискува публично да инкриминира себе си с изявления, които го замесват в престъпни деяния?! Ако бяхме в САЩ, например, още, докато е в парламента, щяха да дойдат да го арестуват за признания, че е участвал в манипулацията на IPO; че е плащал подкупи; че е ползвал услугите на жрици на платения секс...

Илчовски не се притеснява. Това може да означава само едно - че има протекция от най-високо място в прокуратурата. Вече чух от кого. То ще си проличи скоро.
Та така, госпожи и господа, докато ние очакваме парламентът да стабилизира тежката здравна и икономическа ситуация в България, държавната власт да спаси българите от по-нататъшен срив на доходите, някакви хора с болни амбиции за власт плетат интриги и преследват личното си благоденствие.

В Америка казват follow the money, у нас трябва да казваме follow Maya.
Нещо гнусно се задава...

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на Гео Милев и Лозенец (ВИДЕО) БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на "Гео Милев" и "Лозенец" (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това